Ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του στο Αχιλλοπούλειο το Καρδιοογκολογικό Ιατρείο

0
0

Καρδιοογκολογικό ιατρείο με υπεύθυνη γιατρό, την καρδιολόγο κ. Τζένη Στεργιοπούλου,  ξεκινάει τη λειτουργία του από  σήμερα Δευτέρα  16/1/23, στο πλαίσιο λειτουργίας των πρωινών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Βόλου.

Θα λειτουργεί  με ραντεβού  των ίδιων των ασθενών  ή με παραπομπή τους από  το ογκολογικό τμήμα. Το ιατρείο  αφορά  όσους  αντιμετωπίζουν τον  καρκίνο, πριν, στη διάρκεια  και μετά  τη λήξη της θεραπείας τους, προκειμένου  να προληφθεί  ή να ελαττωθεί  την όποια βλάβη  μπορεί  να προκληθεί από  τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία στην καρδιά . Η καρδιοογκολογία είναι   ένας  καινούριος, ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος της καρδιολογίας, που έγινε απαραίτητος  καθώς  με τις νέες  θεραπείες  ο καρκίνος  νικιέται  ή μετατρέπεται  σε ένα  χρόνιο νόσημα.

Στη λειτουργία  αυτού  του ιατρείου θα συμβάλλει πολύ  η συνεργασία  του ενεργού  ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Ρήγα, ενώ η υπεύθυνη του Ιατρείου ευχαριστεί σε ανάρτησή της, που κάνει γνωστή την έναρξη του ιατρείου και το καρδιολογικό  τμήμα  του νοσοκομείου  «Άγιος Σάββας» που πρόθυμα  μοιράστηκε τις γνώσεις  του και την τεράστια εμπειρία  του στον ογκολογικό ασθενή και παραχώρησαν και την ενημερωτική αφίσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή