Ξεκινά το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

0
25
Ξεκινά το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Άγαλμα, στην παραλία του Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, απ΄το Τομεακό Συμβούλιο ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ, «το φοιτητικό φεστιβάλ επιδιώκουμε να αποτελέσει τη συνέχεια του μεγάλου πολιτικού ανοίγματος των Οργανώσεων της ΚΝΕ μετά τις φοιτητικές εκλογές και βασικός σταθμός συνάντησης με τους εκατοντάδες που μας ψήφισαν και με άλλους τόσους που χάρηκαν για την πρωτιά της Πανσπουδαστικής.
Τα φεστιβάλ πάντα ήταν χώρος ανταλλαγής απόψεων, συζήτησης, ψυχαγωγίας, καλλιτεχνικής δημιουργίας. Μέσα και από το σύνθημα τους, κάθε χρόνο, αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα, κάνουν πιο ξεκάθαρη και συμπυκνώνουν τη θέση που πρέπει να πάρει η νεολαία απέναντι στις εξελίξεις».
Επίσης το δικό της spot στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, θα έχει η αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση της ΚΝΕ, δηλαδή το καθιερωμένο αγωνιστικό ραντεβού νέων από όλη την Ελλάδα, όπου φέτος στις συνθήκες όξυνσης των ανταγωνισμών και ενδεχόμενου γενίκευσης του πολέμου, θα πραγματοποιηθεί στο νομό μας στις αρχές Ιουλίου.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα πλαισιώσουν φοιτητικά συγκροτήματα ενώ η βραδιά θα κλείσει με cocktail party.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή