Ξεκλείδωμα του «λουκέτου» στην εστίαση

0
14
Taberna Estiasi

Ζητά ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Αλμυρού με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό – «Η 1η Ιουνίου είναι πολύ μακρινή ημερομηνία» υποστηρίζει

Ξεκλείδωμα του «λουκέτου» που έχει επιβληθεί στον κλάδο της εστίασης από τις 13 Μαρτίου στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού ζητά ο Σύλλογος Καταστηματαρχών, Ψητοπωλείων, Ταβερνών, Καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων της επαρχίας Αλμυρού.

Οι καταστηματάρχες ζητούν να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν από την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα 4 Μαΐου, υποστηρίζοντας ότι η 1η Ιουνίου είναι πολύ μακρινή ημερομηνία, που θα τους οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή.

«Στο διάστημα αυτό έχουμε μηδέν εισπράξεις και όλα τα έξοδα (ενοίκια, ρεύμα, ασφάλειες, κ.λ.π. ) να τρέχουν.

Πιστεύουμε, ότι η 1η Ιουνίου είναι πολύ μακρινή ημερομηνία να ανοίξουμε τα καταστήματα μας και η ζημία την οποία υφιστάμεθα με τη κάθε μέρα που περνά με κλειστά τα καταστήματα καθίσταται ανυπέρβλητη και μη αναστρέψιμη.

Τι διαφορετικό μέτρο θα εφαρμοστεί κύριε Πρωθυπουργέ στο άνοιγμα των καταστημάτων μας την 1η Ιουνίου, το οποίο δεν μπορεί να εφαρμοστεί την 4η Μαΐου; Η διαφορά κύριε πρωθυπουργέ βρίσκεται στο ότι έως την 1η Ιουνίου θα έχουν προστεθεί πολλά λουκέτα, πολλές θέσεις ανεργίας, ακόμη περισσότερες στάσεις πληρωμών για τις υποχρεώσεις μας, συνέχισης της κοινωνικής απομόνωσης και του κλονισμού της ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα εξακολουθούν να μην έχουν ένα τόπο κοινωνικής συνεύρεσης, έστω με περιοριστικά μέτρα.

Πιστεύουμε ότι θα σταθείτε αρωγός στο δίκαιο αυτό αίτημά μας, γι’ αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφουν οι κ.κ. Ευάγγελος Μπακίρης- πρόεδρος του συλλόγου και Βασίλειος Παππάς γραμματέας

ταχυδρόμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ