Οικονόμου αδειάζει Κυρανάκη: Δεν είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας

0
8
Οικονόμου αδειάζει Κυρανάκη: Δεν είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας

Αρνητικά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης με ανάρτησή του στα social media για την κατάσταση στις φοιτητικές εστίες και στα Πανεπιστήμια.

«Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο δεν είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας», είπε ο Γιάννης Οικονόμου αδειάζοντας τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνησή μας έχει αποδείξει ότι έχει σχέδιο και βούληση και πετυχαίνει αποτελέσματα στον τομέα της αναβάθμισης του ελληνικού πανεπιστημίου. Δεν θα είχαν έρθει, αν δεν είχαμε κερδίσει σημαντικές πολιτικές μάχες για να πετύχουμε την κατάργηση του ασύλου την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας την κατάρτιση σχεδίων ασφάλειας. Αυτά, μας δίνουν την δυνατότητα να φτάνουμε σε επιτυχίες όπως αυτή στου Ζωγράφου και να σπάμε αποστήματα σε χώρους που λυμαίνονταν συμμορίες και τώρα γίνονται βιβλιοθήκες. Είναι άδικο στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων να μηδενίζεται μια προσπάθεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή