Οι δύο Σκοπελίτες που συνελήφθησαν με 500 δόσεις ηρωίνης αρνούνται διακίνηση ναρκωτικών…

0
15
Heroin Drug Trafficking

Στο ανακριτή Βόλου θα οδηγηθούν αύριο Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, οι δύο Σκοπελίτες, που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών το περασμένο Σάββατο.

Λιμενικοί της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου συνέλαβαν στο λιμάνι του Βόλου 43χρονο ημεδαπό φορτωμένο με περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης.

Σε επιχείρηση που ακολούθησε στη Σκόπελο οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον συνεργό του, ημεδαπό 31 ετών.

Οι δύο συλληφθέντες βαρύνονται με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Εντούτοις, αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος ισχυρίζεται ότι ήθελε τα ναρκωτικά για τον εαυτό του, ενώ ο συνεργός υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται και θα απολογηθούν αύριο Τετάρτη μετά την προθεσμία που έλαβαν. Θα προωθούσαν σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών 500 δόσεις «λευκού θανάτου».

Τα σχέδιά τους χάλασαν, όταν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου διαπίστωσαν ύποπτες κινήσεις του 43χρονου, ενώ εκείνος ανέμενε να επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό Εξπρές Σκιάθος με προορισμό τη Σκόπελο.

Ο 43χρονος ισχυρίστηκε αρχικώς ότι ήθελε τα ναρκωτικά για λογαριασμό άλλου ατόμου και οι έρευνες συνεχίστηκαν στη Σκόπελο.

Η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος συγχαίρει τους συναδέλφους της στην Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟ.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, οι οποίοι, όπως αναφέρει, με τη συνδρομή του Γραφείου Ανάκρισης, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) Βόλου, αλλά και των συναδέλφων της στο Λιμεναρχείου Σκιάθου/ Α’ Λ/Τ Σκοπέλου κατάφεραν να συλλάβουν τους διακινητές και να κατάσχουν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

«Θα πρέπει να εξάρουμε τον ζήλο των συναδέλφων της ΠΟ.ΔΙ.Ν. Βόλου, η οποία από τη σύστασή της λειτουργεί υποστελεχωμένη, αλλά και όλων όσοι συνέδραμαν σε μία δύσκολη επιχείρηση για την οποία απαιτήθηκε σε Βόλο και Σκόπελο η επί 48ωρου διαρκής παρουσία και δράση των στελεχών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εδώ και 2 έτη η υπηρεσία του Κ.Λ. Βόλου στερείται αστυνομικού σκύλου Κ-9, δεδομένο που από τη μία δυσκολεύει και από τη άλλη αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι για τη πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών καθιερώνοντας στη συνείδησή τους.

Φέροντας εις πέρας μια τόσο δύσκολη επιχείρηση κατά την οποία απετράπη η διοχέτευση στην αγορά μίας τόσης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ως Ενωση, αισθανόμαστε υπερήφανοι και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι συνάδελφοι μέχρι το τελικό επιτυχές αποτέλεσμα», προσθέτει.

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ