Ολοκληρώθηκε η σεζόν για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου

0
26
Ολοκληρώθηκε η σεζόν για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα Στίβου του Γ.Σ. «Νίκη Βόλου» με τη διεξαγωγή των πολύαθλων Κ-14. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό στις 5 Ιουνίου, με ιδιαίτερα σημαντική συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Γ.Σ. «Νίκη Βόλου». Αναλυτικά, σε σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:
«Έκλεισε η αγωνιστική αυλαία για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες της προαγωνιστικής μας ομάδας την περασμένη Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 με τον τρίτο κατά σειρά αγώνα πολυάθλων Κ14 που διοργανώθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα μας, φέρνοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά το σύλλογο μας στην πρώτη θέση βαθμολογικά και στα αγόρια και στα κορίτσια, συγκεντρώνοντας συνολικά 2 χρυσά, 2 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα και 1 αργυρό και 1 χάλκινο στο πολύαθλο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στους αγώνες και έδωσαν για μία ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή