Ολονύχτιο θρίλερ με τη μεταφορά βρέφους από τη Σκόπελο

0
14
Elikoptero

Ώρες αγωνίας ζούνε οι γονείς ενός βρέφους εννέα μηνών στο νησί της Σκοπέλου, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά οι θυελλώδεις άνεμοι και η κακοκαιρία δεν έχουν επιτρέψει τη μεταφορά με κανένα μέσο.

Από χθες το απόγευμα γίνονται προσπάθειες δια θαλάσσης και από αέρος, αλλά κάθε προσπάθεια είναι άκαρπη. Στο νησί προσπάθησε να προσεγγίσει το Ε/Ο ΠΡΩΤΕΥΣ όμως τα μεγάλα κύματα το εμπόδισαν. Ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν κατάφερε α προσγειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων, όπως και ελικόπτερο του ΕΚΑΒ το οποίο χθες έκανε δύο απόπειρες. Σήμερα το πρωί οι προσπάθειες συνεχίστηκαν, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Στις 4 τα ξημερώματα έγινε προσπάθεια το βρέφος να ανέβει σε γκαζάδικο πλοίο, αλλά λόγω ύψους του καταστρώματος και αυτή η προσπάθεια απέβη άκαρπη. Από ώρα σε ώρα αναμένεται νέα προσπάθεια του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ το οποίο απογειώνεται από τη Λήμνο.

Σε Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε τελικά με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που κατάφερε να προσεγγίσει στη Σκόπελο σήμερα στις 10 το πρωί.

thenewspaper

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ