Ολυμπιακός Βόλου – Α.Σ. Μετέωρα 2 – 0 ( Video )

0
21
Podosfero Mpalla

Με δύο γκολ των Ζγκούρη και Λώττα, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το πρώτο τρίποντο, εντός έδρας, κόντρα στην ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίστηκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενουμένους.

Στο 5’ ο Σερτζίνιο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ζαρόπουλο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ το σκορ άνοιξε ο Αντώνης Ζγκούρη στο 18’ με αριστερό συρτό σουτ. Στο 39’ ο Άρης Λώττας με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα πραγματοποιώντας το 2-0.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε δυναμικό παρών στο χτεσινό παιχνίδι, φώναξε και χειροκρότησε τα γκολ και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Η Διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν και χτες δίπλα στην ομάδα μας.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.

Video….

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας (62’ Σκοπελίτης), Σερτζίνιο (84’ Κόλα), Ναζίμ, Σαχινίδης (73’ Φλίγκος), Λώττας (93’ Παπαϊωάννου), Ζγκούρη.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φουρτούνης, Γεωργάκης (54’ Πολυζόπουλος), Παπαευθυμίου, Λίτσιος (77’ Ανδρεόπουλος), Ουζούνογλου, Σκόνδρας, Συράκος (62’ Μανώλης), Ιωάννου (70’ Μαρούδας)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ