ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας: Οι εκλογές στα νησιά των Βορείων Σποράδων θα ξεκινήσουν από την Αλόννησο την Τρίτη το απόγευμα…

0
48
Για εκφυλισμό της παράταξης «Απ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε στη συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας στις 2/12/2021, θέλει να επισημάνει τα εξής:

Μετά από εξαντλητική ενημέρωση από την πλευρά μας, έως και σήμερα τα ξημερώματα, προς τις 3 παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές και την συμφωνία των 2, πλην της παράταξης «Πλαγεράς-Συνδικαλιστική Ανατροπή», προχωρήσαμε σε ορισμένες τροποποιήσεις του αρχικού προγράμματος των εκλογών, λόγω των δυσκολιών που είχαν προκύψει με τις μετακινήσεις των μελών της εφορευτικής στα νησιά. Καθώς η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ συνεχίζεται και αύριο Δευτέρα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στις Βόρειες Σποράδες, αποφασίσαμε οι εκλογές στα νησιά να ξεκινήσουν από την Αλόννησο την Τρίτη το απόγευμα. 

Τα ψηφοδέλτια είναι όλα έτοιμα, οι κάλπες και τα παραβάν έχουν ήδη στηθεί σε Αργαλαστή και Βελεστίνο για αύριο και οι συνάδελφοι είναι έτοιμοι να ψηφίσουν. Ήδη ενημερώθηκαν οι παρατάξεις και η Εφορευτική έχει από νωρίς ορίσει συνάντηση για τις 6 σήμερα το απόγευμα με την απερχόμενη πρόεδρο και ταμία του Συλλόγου προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. 

Ζητάμε να σταματήσει ο εμπαιγμός και οι τακτικές κωλυσιεργίας από τα μέλη του απερχόμενου Προεδρείου του Συλλόγου. Αποτελεί πρόκληση η απόφαση τους να δοθούν τα χρήματα για τα τρέχοντα έξοδα της εφορευτικής στην Αργαλαστή. Αλήθεια πως θα μετακινηθούμε ως εκεί;

Η Εφορευτική Επιτροπή, εκλεγμένη από τους συναδέλφους και με σεβασμό στη βούληση τους, παρά τα εμπόδια αυτά που μπαίνουν στο έργο μας, θα βρισκόμαστε από αύριο στις επάλξεις των εκλογών. Μένουμε σταθεροί στην απόφαση μας και υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι αύριο Δευτέρα το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/2021

Δήμος Νοτίου Πηλίου    8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι 

(στην Αργαλαστή στο κτίριο ΚΕΓΕ – αίθουσα συνεδριάσεων 

Δημοτικού Συμβουλίου). 

(Εφορευτική Επιτροπή: Μαχαίρα Σοφία, Μακρή Δώρα, Θεοδώρου Στέλλα)

Δήμος Ρήγα Φεραίου            8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι

(στο Βελεστίνο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου)

(Εφορευτική Επιτροπή: Μάνου Θεανώ, Μάνου Κατερίνα, Τσέλιου Ελένη)

Η Εφορευτική Επιτροπή

 Μαχαίρα Σοφία

 Μάνου Θεανώ

 Μάνου Κατερίνα

Αναπληρωματικοί:

Μακρή Δώρα

 Τσέλιου Ελένη

Θεοδώρου Στέλλα

Βόλος 12/12/2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ