Ο Ίωνας ελεύθερος στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

0
155
MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (3)

Μετά από 114 ημέρες παραμονής στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών της MOm στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ο Ίωνας είναι πλέον ελεύθερος και ξεκίνησε ήδη το επόμενο στάδιο της ζωής του! Η Ομάδα Περίθαλψης της MOm τον απελευθέρωσε στον πυρήνα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων και φαίνεται ότι η πρώτη επαφή του με τη θάλασσα είναι άκρως ενθαρρυντική! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο υλικό από την διαδικασία!

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (2)

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (3)

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (4)

Για την περίθαλψη του Ίωνα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Καθηγήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Παν/μίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστασία Κομνηνού για την εδώ και χρόνια αφοσίωσή της στο Πρόγραμμα Περίθαλψης και την άψογη συνεργασία της με την Ομάδα Περίθαλψης της MOm ( Ελένη Τούντα, Κίμωνα Κοεμτζόπουλο και Νικήτα Βογιατζή), τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους και για τα ξενύχτια που έκαναν πλάι στο προσωπικό της MOm κατά την περίθαλψη του Ίωνα (την Καίτη, τον Δημήτρη, τη Χριστίνα Χ., τη Χριστίνα Γ., τη Μαρίνα, την Άλκηστις, την Ανδριανή, και την Δέσποινα). 

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (1)

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (5)
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τη στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, το Πράσινο Ταμείο, το Νοσοκομείο Μικρών Ζώων Πικερμίου, την European Association for Aquatic Mammals, το Acquario di Genova, τον κ. Ionas Galatis και την κ. Κατερίνα Τοπούζογλου για την ανεύρεση του μικρού Ίωνα και την άμεση αντίδρασή τους, τον κτηνίατρο κ. Νίκο Τριανταφύλλου για την παρακολούθηση και φροντίδα του Ίωνα τις πρώτες κρίσιμες ώρες αφού αποχωρίστηκε από τη μητέρα του, το Λιμεναρχείο Μυκόνου για τη διευκόλυνση της μεταφοράς του στην Αθήνα, την κ. Eva Tatsidou για τη δωρεά ιατρικού υλικού και όλους όσους συνέδραμαν με το υστέρημά τους οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Τέλος, ευχαριστούμε τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων για τη συνεργασία του καθώς και το Ίδρυμα THALASSA (Thalassa Foundation) για την υποστήριξή του.

MOm Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλονnήσου (6)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ