Ο Ατρόμητος κράτησε τον Ιωνικό στη ζώνη του υποβιβασμού (2-0)- Χαμός με τη λήξη του αγώνα!

0
19

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ατρόμητος υπερασπίστηκε την έδρα του με 2-0 απέναντι στον Ιωνικό στην πρεμιέρα των play out της Super League. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Καμαρά (19΄) και Έρλινγκμαρκ (90΄), με τους Νικαιώτες να παραμένουν στη ζώνη υποβιβασμού.

Μετά από 19 λεπτά αγώνα και ενώ είχε μετρήσει ήδη μία χαμένη ευκαιρία στο 4΄ με τον Κλωναρίδη, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Καμαρά πλάσαρε από κοντά και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ (στο 30΄ με Ρομπάιγ και στο 33΄ με Γκονζάλες), χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε ψηλά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Γιαννιώτης είχε… κατεβάσει ρολά. Παρά τις διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες των Νικαιωτών, όμως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που χαμογέλασε, καθώς στο 90΄ «κλείδωσε» το «τρίποντο» με τον Έρλινγκμαρκ, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μάντζης.

                        Χαμός στο Περιστέρι με τη λήξη του αγώνα

Χαμός στο Περιστέρι με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ιωνικό, που βρήκε, θυμίζουμε, νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Τσιριγώτης έφυγε από τα επίσημα του γηπέδου μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς και κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα για τα αποδυτήρια. Καθώς πλησίαζε, λοιπόν, τους οπαδούς των γηπεδούχων στο πέταλο, εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού να φέρεται ότι τους απάντησε με μια χειρονομία και να γίνεται το «έλα να δεις»!

Περίπου 30-40 οπαδοί του Ατρόμητου έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιριγώτη και τους ανθρώπους του να τρέχουν προς τη φυσούνα. Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια, ένας-δύο, όμως, που ήταν μαζί του, φάνηκε να μην προλαβαίνουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εξαγριωμένους οπαδούς!

Λίγα λεπτά αργότερα, μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της στη φυσούνα και οι οπαδοί επέστρεψαν στην κερκίδα, η ένταση, ωστόσο, στη φυσούνα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή