Ο Πρόδρομος από το «Big Brother» τα… έσπασε στα μπουζούκια με την γοητευτική σύζυγό του! [pics]

0
52
Big Brother μπουζούκια

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την προβολή του «Big Brother», του πρώτου reality στην Ελλάδα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης παραμένει από τους δημοφιλέστερους παίκτες, παρότι νικητής του τότε reality -εν έτει 2001- αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσάκας. Το όνομά του ήρθε πέρυσι ξανά στην επικαιρότητα, όταν τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να παίρνει μέρος στον πρώτο κύκλο του «Νomads» στον ΑΝΤ1, με ένα από τα τρία crews συμμετεχόντων, κάτι που δεν τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν ασχολείται -επαγγελματικά τουλάχιστον- με το τραγούδι που τόσο αγαπούσε, όταν όμως πιάσει το μικρόφωνο, του… δίνει και καταλαβαίνει. Ο 50χρονος πλέον πρώην παίκτης του «Big Brother» είναι παντρεμένος από το 2013 με την Αλέκα Μπάλλα, ενώ διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σκόπελο, έχοντας αναλάβει με τον αδελφό του το εστιατόριο του πατέρα τους. Ωστόσο, ταξιδεύει συχνά στην πρωτεύουσα, προκειμένου να συναντά αγαπημένους του φίλους και να περνά όμορφες στιγμές μαζί τους.

Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με την γυναίκα της ζωής του και πραγματοποίησαν μια κοινή βραδινή έξοδο. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης με την Πάολα και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους βρίσκονταν σε ανεβασμένη διάθεση, με τον Πρόδρομο να χορεύει ξέφρενα και να τραγουδά από το τραπέζι του, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Δες τις φωτογραφίες:

Αλέκα Μπάλλα-Πρόδρομος Καθηνιώτης
Αλέκα Μπάλλα-Πρόδρομος Καθηνιώτης

Πηγή φωτογραφιών: tlife NDP Photo Agency

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ