Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

0
20
Basilopita 2 (8 Of 9)

Σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε χθες 27-1-2019 στο Cafe Bar »Πυξίδα » στη Γλώσσα Σκοπέλου με την παρουσία  των επαγγελματιών καθώς επίσης και φίλων  ο σύλλογος Επαγγελματιών  έκοψε την πίτα του .

πίτας στη Δημοτική κοινότητα Γλώσσας Σκοπέλου (5)

Basilopita 2 (1 Of 9)

Basilopita 2 (3 Of 9)

Basilopita 2 (2 Of 9)

Basilopita 2 (4 Of 9)

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Γλυκερια Τέγου ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της κοπής της  πίτας και για την προθυμία του κόσμου να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά του ειδικού ιατρικού υλικού για το ιατρείο Γλώσσας ,δείχνοντας έτσι την αγάπη για τον Σύλλογο και την περιοχή ,την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια του Συλλόγου για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του χωριού της Γλώσσας και γενικότερα του νησιού .

Basilopita 2 (6 Of 9)

Basilopita 2 (5 Of 9)

Κλείνοντας την ομιλία της  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ,ευτυχισμένο ,δημιουργικό έτος και όσο το δυνατόν με λιγότερα προβλήματα το 2019 ελπίζοντας η φετινή χρονιά να φέρει στο Σύλλογο περισσότερα μέλη , μεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη από όλους προς στον Σύλλογο , έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η λειτουργία ,η ανάπτυξη και η διαφήμιση των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Basilopita 2 (9 Of 9)

Στην εκδηλωση μηλισε και  η γιατρός της Γλώσσας κ.Ευανθια Τζιτζη που ανέφερε την ανάγκη αγοράς ειδικού  ιατρικού υλικού για το αγροτικό ιατρείο όπου  θα τα προσφέρει ο Σύλλογος Επαγγελματιών από τα έσοδα της εκδήλωσης .

Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε η κα Ιωάννα Αθανασίου  & ήταν 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Aglaida ***** στην Τσαγκαράδα Πηλίου

magnesia.tv

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ