Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ……

0
28
Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (3)
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????O?????????????????????????????????????????????????Q?????????????????????????????????????????Á??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????7??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????%??????????????????????“?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε σήμερα Σαββατο 26-1-2020 στην αίθουσα του συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας με την παρουσία  των επαγγελματιών καθώς επίσης και φίλων, ο σύλλογος   έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του .

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (1)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (2)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (4)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (7)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (8)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (9)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (3)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (6)

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (5)

Μετά τις ευλογιές του π.Αλεξίου και την κοπή τις πίτας  η πρόεδρος του συλλόγου είπε τα έξις :

Σεβαστέ  Πατέρα Αλέξιε
Κύριε Αντιδήμαρχε
Κύριε Πρόεδρε της Κοινότητας Γλώσσας
Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου
Φίλοι & Φίλες

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας & να σας ευχηθώ προσωπικά & εκ’ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό Νέο Έτος, με υγεία, οικογενειακή & επαγγελματική ευημερία, τόσο σε σας που βρίσκεστε εδώ όσο και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι επαγγελματίες
Το 2020 είναι μια χρονιά που όλοι μας μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε άμεσα στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών για τις επιχειρήσεις μας πρώτα σε τοπικό επίπεδο συμμετέχοντας στις Συνελεύσεις, στα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια, στις διαφόρου τύπου διαφημίσεις που προβάλλουν τις επιχειρήσεις μας, στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας και κατόπιν σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχοντας στις εκθέσεις που διοργανώνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό προβάλλοντας το όμορφο νησί μας και κατ’ επέκτασιν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα & τις επιχειρήσεις μας.
Αρωγοί σ’αυτό το κομμάτι της προβολής μας θα είναι η συνεργασία μας με το Επιμελητήριο Μαγνησίας & το Δήμο Σκοπέλου μέσω της Τουριστικής Επιτροπής, στα οποία και είμαστε Μέλη.
Ο Τουρισμός είναι το κυριότερο κεφάλαιο μας & οφείλουμε να τον προσέξουμε σαν κόρη οφθαλμού και εκεί πλέον πρέπει όλοι να στραφούμε βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες & να διαμορφώσουμε ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προφίλ, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμές και επίπεδο παροχών.
Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας και όχι μόνο ενός ατόμου ή φορέα.
Είναι το αύριο της περιοχής μας & των παιδιών μας
Γι’αυτό και εμείς ξεκινήσαμε τα βήματα μας και πρώτον ήρθαμε σε επαφή με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κύριο Μπασδάνη ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα μας επισκεφθεί το Μάρτιο και ότι θα μας βοηθήσει όπου χρειαστούμε & δεύτερον συμμετείχαμε,  με εκπρόσωπο την κυρία Ντάκη Αθηνά, στην διευρυμένη σύσκεψη Τουρισμού που έγινε την περασμένη Τρίτη στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Β. Σποράδων.
Στοχεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γι’αυτό όσο καλύτερα μπορούμε έχοντας βέβαια και την προσωπική, υλική και οικονομική στήριξη των μελών μας.
Εύχομαι το Νέο Έτος να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας δημιουργικής & παραγωγικής χρονιάς σε όλους μας, να εκπληρώσει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές επιθυμίες σας και να επιτευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι στόχοι σας & πάνω απ’όλα σας εύχομαι να είστε Υγιείς.

Σας Ευχαριστούμε
ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (11)

Ο τυχερός της εκδήλωσης που έτυχε το φλουρί  είναι ο κ..Νίκος Αρκομανης κερδίζοντας το δώρο δυο διανυχτερεύσεις στο 5* ξενοδοχείο με spa ΚΑΖΑΡΜΑ

Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας (10)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ