Πήρε βαθμό στο «Καραϊσκάκης» ο ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τον Ολυμπιακό

0
18
Πήρε βαθμό στο «Καραϊσκάκης» ο ΝΠΣ Βόλος, 1 1 με τον Ολυμπιακό

Προηγήθηκε 0-1 με τον Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός και ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με τους «ερυθρόλευκους» με μετρούν δεύτερη ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις (και ισάριθμους χαμένους βαθμούς) και τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται στο σκορ μάλιστα και να φεύγουν από την Αττική με δεύτερο θετικό αποτέλεσμα, μετά το «διπλό» στη Ριζούπολη από την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος είχαν και δύο δοκάρια, και τον Ντε Λα Φουέντε να αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη.

Οι φιλξενούμενοι  φάνηκαν επιθετικά στο 19΄, με το τεχνικό σουτ του Φερνάντες να περνά άουτ, ενώ στο 29΄ έφτασαν στο γκολ. Στο σημείο εκείνο ο Φερνάντες «άδειασε» τον Ρέαμπτσιουκ, που είχε κάνει και το λάθος, σέντραρε χαμηλά και ο νεοαποκτηθείς Οζέγκοβιτς, που αντικατέστησε τον Φαν Βέερτ, άνοιξε το σκορ με τακουνάκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν πίεση και στο  70ό λεπτό, στη σέντρα του Βαλμπουενά η καρφωτή κεφαλιά του Κούντε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν, αλλά στο 76΄ η πίεση απέφερε καρπούς, με τον Ελ Αραμπί να νικά τον Κλέιμαν με εν κινήσει αριστερό πλασέ.

Στο 88΄ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, όταν στην κάθετη του Μπιέλ ο Ντε λα Φουέντε βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα άουτ πλασάροντας με το αριστερό, ενώ ο ίδιος παίκτης αναδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, όταν στο 90΄+6 σχεδόν όλοι οι παίκτες σταμάτησαν χωρίς να υπάρχει σφύριγμα και ο Αμερικανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (46΄ Άβιλα), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κουντέ, Εμβιλά, Μπόουλερ (69΄ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78΄ Ντε Λα Φουέντε), Μασούρας (46΄ Μπιέλ), Χουάνγκ Ουί-Τζο (46΄ Ελ Αραμπί).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (78΄ Μεταξάς), Μπαριέντος (86΄ Μπατόκιο), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (78΄ Ματίγια), Μεθκίδα (58΄ Φερνάτεθ), Οζέγκοβιτς (86΄ Πίρινεν).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή