Πίσω από το όνομα Greenolia βρίσκεται πρώτα απ’ όλα η αγάπη μας για την ελληνική φύση.

0
36
Greenolia
Μία οικογενειακή επιχείρηση που οι άνθρωποί της πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και σιγά σιγά απέδιδε καρπούς.

Οι ελαιώνες της οικογένειάς του στην περιοχή της Στυλίδας, στις παρυφές του βουνού Όθρυς, το όραμά του και η αγάπη του για τη φύση, έφεραν τον Απόστολο Γκλέτσο πίσω στη γη. Μετά από ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του ζωής ως πιλότος στην πολεμική αεροπορία, όπου δεν σταμάτησε ποτέ να ανατρέχει στις παιδικές του μνήμες και τα βιώματά του ένωσε την πολύχρονη επιθυμία του με τις απαραίτητες γνώσεις της Κερασίας Σκιαθίτη, που ως χημικός συνέβαλε στη δημιουργία της Greenolia.

Μία οικογενειακή επιχείρηση που οι άνθρωποί της πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και σιγά σιγά απέδιδε καρπούς- μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Έτσι, με την πάροδο του χρόνου αγκάλιαζε όλο και περισσότερα μέλη στην ομάδα της με το ίδιο μεράκι και την ίδια αφοσίωση στην ελληνική γη.

“Πίσω από το όνομα Greenolia βρίσκεται πρώτα απ’ όλα η αγάπη μας για την ελληνική φύση. Από αυτήν ξεκινάμε, αυτήν σεβόμαστε και αυτήν υπηρετούμε. ”

Οι άνθρωποι πίσω από την Greenolia έχουν ένα στόχο. Τη διάδοση του ποιοτικού ελαιολάδου και των προϊόντων του στο ευρύτερο κοινό και τη στροφή του κοινού σε προϊόντα της Ελληνικής γης που διακρίνονται για την ανώτερη γεύση τους.

Προκειμένου να πετύχουν αυτούς τους στόχους τους καλλιεργούν οι ίδιοι τους ελαιώνες τους. Έρχονται σε επαφή με τον καρπό, διαλέγουν κι εξασφαλίζουν «ιδίοις όμμασι» την ποιότητα των προϊόντων τους.

Ξεχωριστές ποικιλίες, προσεκτική καλλιέργεια και σύγχρονη πιστοποιημένη διαχείριση, είναι τα στοιχεία που «σφραγίζονται» στις συσκευασίες της Greenolia. Συσκευασίες που εκφράζουν τη θέληση της ομάδας για ποιοτικό ελληνικό προϊόν. Εικόνες χαρακτηριστικά ελληνικές, ιδιαίτερες, ποιοτικές.

Η ταυτότητα της εταιρείας αναγνωρίζεται πλέον εύκολα, αφού όλα τα προϊόντα της Greenolia βραβεύονται από τα πρώτα τους βήματα σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς και «ταξιδεύουν» την ελληνική παραγωγή στο εξωτερικό.

London International Olive Oil Competition 2018

Gold quality award for «Organic» series

London International Table Olives Competition 2018

Silver quality award for Table «Green» Olives

London International Olive Oil Competition 2017

Bronze quality award for «Premium» series

“Η γευστική και υγιεινή διατροφή αποτελεί πάθος μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα τίμιο προϊόν, που θα του εμπνέει εμπιστοσύνη και θα του επιτρέπει να το περιλαμβάνει στην καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή ποιότητα και την ιδιαίτερη αξία του.”

Με τρεις διαφορετικές ποικιλίες συσκευασμένου ελαιολάδου η Greenolia καλύπτει γευστικά και ποιοτικά κάθε ανάγκη μέχρι και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Premium

Ένα πάντρεμα αρωμάτων και γεύσης που προσφέρει νέες, μοναδικές γευστικές εμπειρίες με ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα (<0,4).

Προερχόμενο από το Κρανίδι Αργολίδας, αποτελεί μια χαρισματική σύνθεση που δημιουργήσαμε από τις ποικιλίες Μανάκι και Κορωνέικη μετά από πολλές δοκιμές και συνδυασμούς. Γλυκό, με πλούσια γεύση, το Μανάκι δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα ελληνικά ελαιόλαδα. Δροσερή, φρουτώδης και ελαφρώς πικάντικη, η Κορωνέικη ποικιλία συμπληρώνει αρμονικά το αποτέλεσμα.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ

Extra Virgin Olive Oil Premium– Greenolia
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ

Extra Virgin Olive Oil Classic – Greenolia

Classic

Λαμπερό πράσινο χρώμα και φρουτώδες άρωμα.

Αυτό είναι το Classic εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας, αντιπροσωπευτικό δείγμα της Κορωνέικης γεύσης με ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα (<0,4).

Ελαφρώς πικάντικο, χυμώδες και δροσερό από ένα πολυβραβευμένο είδος ελιάς που διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες κι άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Ένα ελαιόλαδο με τη μοναδική ποιότητα της κορωνέικης ποικιλίας και την εγγύηση της γεωγραφικής περιοχής προέλευσής του, της Πελοποννήσου, της οποίας το κλίμα και τα χαρακτηριστικά του εδάφους αναδεικνύουν τη δυναμική της ποικιλίας αυτής με τον καλύτερο τρόπο.

Organic

Από τους ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες μας που αγναντεύουν το Μαλιακό κόλπο στη Στυλίδα Φθιώτιδας, συλλέγουμε και επιλέγουμε τον καλύτερο καρπό που παίρνει το δρόμο προς το ελαιοτριβείο με τη σήμανση «ΑΥΣΤΗΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ».

To βιολογικό ελαιόλαδο Greenolia Organic κρύβει μέσα του όλη την αγνότητα της φύσης. Το καλλιεργούμε χωρίς κανένα χημικό σκεύασμα, καταπολεμούμε τους εχθρούς της ελιάς με φυσικούς τρόπους και τέλος το υποβάλλουμε σε αυστηρούς ελέγχους.

Προέρχεται από ένα μελετημένο blend από τις ποικιλίες Αμφίσσης και Κορωνέικη, σε τέτοια αναλογία, ώστε να αναδεικνύεται μια νέα ανεπανάληπτη γεύση που συνδυάζει τον πικάντικο τόνο της Κορωνέικης και τον ήπιο χαρακτήρα της Αμφίσσης.

Eίναι ένα ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας (<0,4) εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που προσφέρει ελαφρώς πικάντικες νότες στον ουρανίσκο και συγκεντρώνει όλα τα προτερήματα ενός βιολογικού τελικού προϊόντος.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Organic Extra Virgin Olive Oil – Greenolia

Με τις ελιές βιολογικής καλλιέργειας, η Greenolia καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την πληθώρα των γεύσεων και των θρεπτικών συστατικών που συσκευάζονται σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΕΛΙΕΣ

Βιολογικές Ελιές Καλαμών – Greenolia

Βιολογικές Ελιές Καλαμών

Τραγανή σάρκα της κι εξαιρετική γεύση, σε διακεκριμένη βιολογική εκδοχή!

Κάθε λαμπερός μελανός καρπός περικλείει πλήθος θρεπτικών συστατικών που είναι πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Στις βιολογικές ελιές μας η εκπίκρανση γίνεται απευθείας σε χαμηλή άλμη, ακολουθώντας τη διαδικασία της φυσικής ζύμωσης.

Βιολογικές πράσινες ελιές Αμφίσσης (Κονσερβολιά)

Πράσινη κονσερβολιά, που δημιουργείται ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα της βιολογικής καλλιέργειας στους ιδιόκτητους ελαιώνες μας, στη Στυλίδα Φθιώτιδας. Από τον Αύγουστο παρακολουθούμε τον ρυθμό ωρίμανσης του πράσινου καρπού για να τον συλλέξουμε εγκαίρως πριν γαλακτώσει. Η συλλογή γίνεται με το χέρι για να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς στον καρπό και ακολουθεί άμεση ποιοτική διαλογή.

Η συσκευασία της, διαφυλάσσει όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση της αλλά και τον ανθρώπινο μόχθο που συνεπάγεται η βιολογική της ταυτότητα, από τη συλλογή της ως το τραπέζι σας.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΕΛΙΕΣ

Βιολογικές Πράσινες Ελιές – Greenolia
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ, ΕΛΙΕΣ

Βιολογικές Πράσινες Ελιές Γεμιστές – Greenolia

Βιολογικές πράσινες ελιές Αμφίσσης (Κονσερβολιά) γεμιστές με κόκκινη πιπεριά

 

Ακολουθώντας την ίδια καλλιέργεια και επεξεργασία με τη φυσική πράσινη βιολογική ελιά μας, αφαιρούμε το κουκούτσι και προσθέτουμε κόκκινη πιπεριά από επιλεγμένους βιολογικούς καλλιεργητές, πετυχαίνοντας έναν απολαυστικό κλασσικό συνδυασμό.

Εμείς τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την εξαίρετη δουλειά τους και η ποιότητα των προϊόντων τους να κάνει διάσημο τον ελληνικό ελαιώνα στο εξωτερικό.

nomeefoods.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ