«Παρέλαση» διασήμων στις Σποράδες

0
18
Βανδή
Συνεχίζεται η «παρέλαση» διασήμων στα νησιά των Βορείων Σποράδων, Ελλήνων και ξένων, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους, να χαλαρώσουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές των νησιών  και τις τοπικές γεύσεις.

Ατέλειωτη η λίστα των γνωστών ονομάτων που επισκέπτονται στη διάρκεια του καλοκαιριού  τα νησιά, καθώς προστίθενται διαρκώς και νέες αφίξεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου, της πολιτικής αλλά και του καλλιτεχνικού.

Στη Σκόπελο εθεάθησαν επίσης ο Ντάρσι Νέτο, o οποίος ήταν  ποδοσφαιριστής του Αρη, ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος επισκέφτηκε το νησί με σκάφος.

Πολλά τα καλλιτεχνικά ονόματα που καταγράφηκαν μεταξύ των διάσημων επισκεπτών των νησιών. Η Δέσποινα Βανδή, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί ακόμη επέλεξαν τις Βόρειες Σποράδες ως προορισμό καλοκαιρινών διακοπών, για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ