Παραίτησης του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ κου Τσουκαλά Ευαγγέλου

0
16
Tsoukalas (1 Of 1)

Η αδιαφορία του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ και των δημοτικών συμούλων στα προβλήματα του τόπου και η ασυδοσία στη διαχείριση των υδάτων στη περιοχή ‘Κατακαλού’ του κου Κεσμετζή με αναγκάζουν να υποβάλω τη παραίτησή μου.
Τσουκαλάς Ευάγγελος
‘Αγαπητοί φίλοι όσον αφορά το ΔΣ ΔΕΥΑΣ είχα επισημάνει στο κο Δήμαρχο στο 1ο εξάμηνο ότι οι συνεργάτες του δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τα θέματα του Δήμου. Ένα παράδειγμα είναι ότι σε όλα τα συμβούλια έχουν γίνει με οριακή πλειψηφία και με τη φράση ‘άντε να τελείωνουμε έχουμε δουλειά’. Δούλεψα 3 χρόνια αφιλοκερδώς, συμμετείχα σε όλα τα συμβούλια.
Τώρα που είμαι γνώστης και ελεύθερος θα γίνω μπροστάρης για πολλές αλλαγές, αρκεί όταν σας χρειαστώ να σας έχω δίπλα μου. Θέλω επίσης να πληροφορήσω τον κο Δήμαρχο Σκοπέλου και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ ότι η επιχείρηση δεν έχει δικαίωμα να διαχωρίζει τους πολίτες σε Β διαλογής.
Έχει το δικαίωμα να διακόπτει την ύδρευση σε περίπτωση ζημιάς, αλλά πρέπει να πραγματοποιεί ομαλά τη διανομή του, ισόποσα και τις ίδιες ώρες. Εάν δεν γίνουν τα απαραίτητα έργα και συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στο νησί, θα είμαι ο πρώτος που θα προβώ σε καταγγελίες ώστε να επέλθει η ισορροπία στο νησί της Σκοπέλου.
Τα καθήκοντά μου στη ΔΕΥΑΣ θα ισχύουν έως την Δευτέρα 28/08′.

                                        VIDEO…………….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ