Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου χώρος για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διαχείρισης ασθενών.

0
13
Υγείας Σκοπέλου Esy Skopelos

Από της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ένα από τα κύρια προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ήταν και αυτό της καθαριότητας.

Πρωταρχικός μας στόχος ήταν και είναι να συντηρήσουμε και συντηρούμε όλα τα οχήματα του τομέα της καθαριότητας και στη συνέχεια να επέμβουμε σε διάφορα εγκαταλελειμμένα δημοτικά κτίρια, δημοτικά οικόπεδα κ.λ.π. που έχουν καταστεί εστία μόλυνσης.

Σε πρώτη φάση αρχίσαμε από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας.

Με συνεργεία του Δήμου, έγινε αποψίλωση και καθαρισμός όλου του περιβάλλοντα χώρου και μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός μικρού κτιρίου που είχε χρησιμοποιηθεί από αγνώστους ως αποθήκη κάθε λογής άχρηστου υλικού.

Οι υπάλληλοι του Δήμου με προθυμία και ευχαρίστηση κατάφεραν μέσα σε λίγες μέρες να το κάνουν απολύτως λειτουργικό και μάλιστα λόγω της συγκυρίας με την εμφάνιση δηλ. τουκορονοϊούστη Πατρίδα μας , το κτίριο αυτό να παραδοθεί, από το Δήμο, πλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και ήδη χρησιμοποιείται ως κέντρο διαχείρισης ασθενών.

Στο σημείο αυτό πέρα από τα συνεργεία του Δήμου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους  κ.κ. Ρηγίνο Πατσή, Βαγγέλη Καζίλα, Γιώργο Η. Πατσή και Χρήστο Μπακόπουλο, που προσέφεραν είτε με υλικά είτε με τη προσωπική τους εργασία για την απόδοση του κτιρίου στο Κ.Υ.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ