Παρουσίαση της Αλοννήσου σε τουριστικό φόρουμ στη Στοκχόλμη

0
17
Alonissos Patitiri

Δυναμικό «άνοιγμα» στη σκανδιναβική αγορά πραγματοποιεί ο Δήμος Αλοννήσου, συμμετέχοντας στη διαδικασία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων και απονομής των Greek Travel Awards στη Στοκλχόλμη.

Η Αλόννησος δίνει δυναμικό «παρών» σε δύο τουριστικές δράσεις που προγραμματίζονται στη σουηδική πρωτεύουσα. Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου διοργανώνεται η δράση Greek Τravel Αwards στο Blue Ηall Stocκholm City Hall και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο World Trade Center της Στοκχόλμης.

Ειδικά για την Αλόννησο, η Σκανδιναβία με «πρωταγωνίστρια» τη Σουηδία εξελίσσεται σε μία εκ των κύριων «δεξαμενών» τουριστών του εξωτερικού δίπλα στη Μεγάλη Βρετανία. Κατά συνέπεια η συντήρηση της προβολής του προορισμού στις σκανδιναβικές αγορές κρίνεται επιτακτική.

Εχοντας ως βασικά «συστατικά» την απόδοση και την πρωτοτυπία, προτείνεται η συμμετοχή του Δήμου Αλοννήσου σε δυο ειδικές δράσεις, στη συμμετοχή στη διαδικασία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων και απονομής των Greek Travel Awards που είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών στη σκανδιναβική αγορά και στη διοργάνωση του 2ου φόρουμ τουρισμού της North Events στον χώρο World Trade Center της Στοκχόλμης.

«Η συνδυαστική πρόταση με τη συμμετοχή στη διαδικασία των βραβείων με υποψηφιότητα για βραβείο και το φόρουμ με παρουσίαση του προορισμού, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις πολύ σημαντικής προβολής τόσο στο ταξιδιωτικό κοινό, όσο και στο επαγγελματικό» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

taxydromos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ