Περιμένει έναρξη, δοκιμάζει τον νεαρό Θεοδωρίδη ο Ολυμπιακός Βόλου

0
11
Περιμένει έναρξη, δοκιμάζει τον νεαρό Θεοδωρίδη ο Ολυμπιακός Βόλου
O Δημήτρης-Χριστόφορος Θεοδωρίδης

Πληρότητα στις προπονήσεις

Πιθανότατα αύριο Πέμπτη 29/09 θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα είναι στη Γ’ Εθνική και πότε και με ποια μορφή (λιγότεροι ή ίδιος αριθμός ομίλων με πέρυσι) θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα, και ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει, προετοιμαζόμενος για το φιλικό της Κυριακής με τον Δωτιέα Αγιάς στην Ανάβρα του νομού Λάρισας, και δοκιμάζοντας παίκτες…

Από τη μία ο έμπειρος Βρονταράς συνεχίζει να προπονείται, και εφόσον βρεθεί τρόπος θα ενισχύσει την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, αποτελώντας το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, αναζητώντας και επιθετικό (όπως και ενίσχυση στην άμυνα), ο Ολυμπιακός Βόλου εξετάζει και την περίπτωση του νεαρού Δημήτρη-Χριστόφορο Θεοδωρίδη.

Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό, που έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει ο ΑΟ Καρδίας, ο Ολυμπιακός Κ17 και οι Νέοι του Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα, ο Θεοδωρίδης αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό σε Football League και Super League, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Μακεδονικό με εννέα συμμετοχές και ένα τέρμα στη Γ’ Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2021 είχε δοκιμαστεί και από την ολλανδική Ουτρέχτη, πήρε μέρος σε αρκετές προπονήσεις, έπαιξε σε δύο φιλικά και με την Κ23 και την Κ19 του συλλόγου.

Όσον αφορά την προετοιμασία, στην 9η εβδομάδα της και ενόψει του 8ου φιλικού αγώνα την Κυριακή (17:00), το τεχνικό επιτελείο έχει πλέον στη διάθεσή του και τους Χατζηπλή και Κυρίτση, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή