Περιμένει την προκήρυξη (και) ο Ολυμπιακός Βόλου

0
5
Περιμένει την προκήρυξη (και) ο Ολυμπιακός Βόλου

Σενάρια για άνοδο πολλών ομάδων από τη Γ’ Εθνική, ενώ ο υποβιβασμός των «ερυθρόλευκων» παραμένει σε ισχύ

Τέτοια περίοδο το προηγούμενο καλοκαίρι, υπήρχε τουλάχιστον μία βάση και μία μερική έστω εικόνα για το τι θα γινόταν στη Γ’ Εθνική και οι ομάδες είχαν ήδη κληθεί να δηλώσουν συμμετοχή. Αυτό όμως δεν ισχύει φέτος, με τις ομάδες να περιμένουν την προκήρυξη, που δεν έχει έρθει καν στο προσκήνιο, ενώ δεν ξέρει κανείς οριστικά αν κάποιες ομάδες θα πάρουν την τελευταία στιγμή την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει, έχοντας δεδομένη τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική, βλέποντας τον Μακεδονικό να κερδίζει τη μάχη και να ανεβαίνει στη SL2. Πέρα από τις καθυστερήσεις πάντως που προκύπτουν, και οι «ερυθρόλευκοι» επηρεάζονται και σε ένα άλλο επίπεδο, αφού υπάρχει περίπτωση ένας ισχυρός αντίπαλος για τη νέα χρονιά, ο Ηρακλής Λάρισας, να βρεθεί κι αυτός στη δεύτερη τη τάξει εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία.
Τα σενάρια είναι δύο. Στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί αν θα προβιβαστούν οι τέσσερις ομάδες των μπαράζ της τελευταίας Γ’ Εθνικής, δηλαδή οι Παναχαϊκή, Προοδευτική, Μακεδονικός και Ηλιούπολη, με την τελευταία να ανεβαίνει ως η 5η, αντί του Αγροτικού Αστέρα, ή αν θα προβιβαστούν οκτώ ομάδες, οι πρωταθλήτριες των ομίλων, δηλαδή οι Παναχαϊκή, Προοδευτική, Μακεδονικός, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλής Λάρισας, Πανδραμαϊκός και Κοζάνη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει τα γραφειοκρατικά. Βέβαια, βλέποντας τα σενάρια αυτά είναι ν’ απορεί κανείς: Αν ανέβουν τόσοι πώς θα μειώνονται σταδιακά οι ομάδες της Super League 2, και γιατί να έχουν ισχύ οι υποβιβασμοί της τελευταίας χρονιάς, όπως αυτός του Ολυμπιακού Βόλου;

Δεν τα είπαν ακόμη για τη Νεάπολη
Αν και ο πρόεδρος του ΑΣ Νίκος Τσεκούρας επρόκειτο να έχει σήμερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βασίλη Βενέτη για το θέμα της κοινής παρουσίας των δύο ομάδων στη Νεάπολη, αυτή δεν έγινε μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έλαβαν από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ το συμφωνητικό προς υπογραφή για τη χρήση του σταδίου και ήθελαν πρώτα να μελετήσουν τους όρους που θέλει ο Δήμος Βόλου να είναι σε ισχύ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν λοιπόν το προς υπογραφή συμφωνητικό στον νομικό σύμβουλο του συλλόγου και περιμένουν την άποψή του για να προχωρήσουν τη διαδικασία. Πιθανότατα η συνάντηση Τσεκούρα-Βενέτη να γίνει άμεσα πάντως, κάτι που μπορεί να οριστεί και σήμερα.

Αναζητεί προπονητικό κέντρο
Το σενάριο να βρεθεί η αποστολή της ομάδας εκτός της βάσης της για λίγο καιρό δεν έχει εγκαταλειφθεί από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με την προσωρινή μετακόμιση στο Πήλιο Βέβαια να μοιάζει δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Ωστόσο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει καθοριστεί απολύτως τίποτε για τη Γ’ Εθνική δίνει στους διοικούντες και στο προπονητικό επιτελείο τη δυνατότητα της χρονικής ευελιξίας.
Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σημεία όπως το Καρπενήσι τα οποία δεν αποκλείει η πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή