Προβλήματα στη Σκόπελο από τη «Νεφέλη»

0
16
Storm (1 Of 3)

Από τη βροχή που έπεφτε όλη τη νύχτα στο νησί της Σκοπέλου, προκλήθηκαν ζημιές στην αγροτική οδοποιϊα ενώ κάποια ρέματα έσπασαν και γέμισαν με φερτές ύλες και χώματα δρόμους του νησιού αλλά και το κεντρικό οδικό δίκτυο. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βασιλούδης και στους δρόμους επιχειρούν από τα ξημερώματα μηχανήματα του δήμου για να καθαρίσουν τους δρόμους αλλά και κάποιες κατολισθήσεις σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου.

.JPG

Storm (2 Of 3)

«Υπάρχουν κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιφέρεια στα οποία οδηγούν αγροτικοί δρόμοι και παρεμβαίνουμε κι εκεί για να υπάρχει ελεύθερη διέλευση για τους τουρίστες που διαμένουν εκεί» επισήμανε.

Σημειώνεται ότι όλη τη νύχτα έβρεχε και σε Σκιάθο και Αλόννησο όπως και σήμερα το πρωί, αλλά η βροχή είναι ήρεμη και δεν έχει προκαλέσει προβλήματα.

Σύμφωνα πάντως με στοιχεία του meteο η βροχή που έπεσε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στη Σκόπελο είναι η μεγαλύτερη όπως και στην Πορταριά. Ως  τις 09:00 τοπική ώρα, τα ισχυρότερα φαινόμενα σημειώθηκαν στο Βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Κατά το υπόλοιπο της ημέρας η «Νεφέλη» θα συνεχίσει να δίνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και έπειτα στα βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο αναμένεται να είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ