Προσαρμογή σε όλα τα τρέχοντα δεδομένα για τη Νίκη Βόλου

0
1
Προσαρμογή σε όλα τα τρέχοντα δεδομένα για τη Νίκη Βόλου

Παραμένουν σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά ζητήματα 

Η Νίκη Βόλου έμαθε με ποια σειρά θ’ αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της και ποια είναι η νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της με βάση και τα νέα δεδομένα, ενώ θα δώσει και φιλικό με τη Βέροια την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει ένα απλό πράγμα από τους παίκτες του, τη βελτίωση σε καθημερινή βάση, έχοντας εκφράσει την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα (με αντίπαλο τον Μακεδονικό) και φυσικά για τη συνέχεια. Είναι δεδομένο ότι πλέον η προετοιμασία και των «κυανόλευκων» προσαρμόζεται και στη νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς η Λίγκα έκανε γνωστό χθες ότι η σέντρα θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου. Άλλωστε το συγκεκριμένο… επεισόδιο με αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης το έχουν ξαναδεί τα μέλη της Νίκης Βόλου, οπότε και έχουν καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα τους, ώστε οι παίκτες να επηρεαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

Μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη προσθήκη για τη Νίκη Βόλου. Η παρουσία του Σάββα Σιατραβάνη στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης, κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Απόλλωνα Λάρισας μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί από τη στιγμή που για τον παίκτη υπάρχει εδώ και μέρες ενδιαφέρον, και αφού ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αυστραλία που βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, η Νίκη Βόλου δεν έχει σταματήσει ν’ αναζητά και έναν ακόμη επιθετικό, προερχόμενο από την ελληνική πραγματικότητα κατά προτίμηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή