«Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου»

0
0
«Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωσε μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι της και έδεσαν και φίμωσαν γονείς και παιδιά.

Οι ληστές έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Η σύζυγος του επιχειρηματία, μιλώντας στο OPEN για τις στιγμές τρόμου που πέρασαν σήμερα (11/1) τα ξημερώματα, τόνισε πως ήταν τρία άτομα που μπήκαν στο σπίτι τους. «Είμαστε καλά» είπε ωστόσο.

«Όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν. Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου και μετά προσπαθήσαμε να λύσουμε ο ένας τον άλλον», είπε η γυναίκα.

Οι ληστές φέρεται να παρακολουθούσαν τον 55χρονο πατέρα της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να βγει έξω. Εκείνη την ώρα τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον απείλησαν προτάσσοντας καραμπίνα, τον έβαλαν και πάλι μέσα, έδεσαν τον ίδιο , τη σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά με δεματικα και άρχισαν να αναζητούν χρήματα χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν.

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα και γεννητικό υλικό ενώ εκτιμούν ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι και ανήκουν σε συμμορία που χτυπά σπίτια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή