Προτάσεις για την τρίτη ηλικία κατέθεσε ο δήμαρχος Σκοπέλου

0
9
Βασιλόπιτας

Την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του στο Δημοτικό Καφενείο, πραγματοποίησε, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, το ΚΑΠΗ Σκοπέλου, παρουσία του Δημάρχου κ. Σταμάτη Περίσση, των Αντιδημάρχων κ. Αριστείδη Βούλγαρη και κ. Νικόλαο Βαφίνη, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Άγγελο Ξηντάρη, της Δημοτικής Συμβούλου κ. Μαρίας Σάββα, του Τοπικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Πολυχρονίου, του υπεύθυνου του Δημοτικού Καφενείου κ. Μιχάλη Τζουβαράκο και αρκετών συμπολιτών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σκοπέλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αφορούν την τρίτη ηλικία και κατέθεσε προτάσεις για την επίλυση τους, όπως είναι:
1. Αγορά πλωτού ασθενοφόρου
2. Επισκευή του κτιρίου του Κέντρου Υγείας
3. Στελέχωση και εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας
4. Πρόταση για δημιουργία γηροκομείου
5. Καθιέρωση ετήσιων εκδρομών και φυσικά
6. Αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία του ΚΑΠΗ για την ανάδειξη των εκπροσώπων του.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μια Καλή Χρονιά.
Το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στο τρισυπόστατο Δημοτικό Μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στην Σκόπελο, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν γλυκίσματα και η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα από εδέσματα και μεζέδες που πρόσφεραν οι πιστοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ