Πώς να βρεις πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα στο iOS 16 και να τα ανακτήσεις

0
5
Πώς να βρεις πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα στο IOS 16 και να τα ανακτήσεις

Η Apple εισήγαγε μια σειρά από νέες δυνατότητες iMessage στο iOS 16 και ανάμεσά τους είναι η δυνατότητα επεξεργασίας ή μη αποστολής μηνυμάτων, καθώς και η επισήμανση ως μη αναγνωσμένων.

Ακόμα, εισήγαγε μια άλλη χρήσιμη επιλογή στην εφαρμογή Messages, να ελέγχει ο χρήστης τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα σε μια ειδική ενότητα της εφαρμογής συνομιλίας.

Η επιλογή πρόσβασης στα μηνύματα που διαγράψατε τις τελευταίες 30 ημέρες, όπως είναι το προεπιλεγμένο χρονικό πλαίσιο της Apple στο iOS 16 δεν είναι άμεσα ορατή.

1.Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να σβήσετε και πατήστε την επιλογή διαγραφής από το αναδυόμενο μενού
2.Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει ότι “Τα διαγραμμένα μηνύματα μετακινήθηκαν στο Πρόσφατα διαγραμμένα”, πατήστε OK
3.Πατήστε Επεξεργασία > Διαγράφηκε πρόσφατα
4.Τώρα μπορείτε να διαβάσετε και να ανακτήσετε τα μηνύματα που έχετε διαγράψει τις τελευταίες 30 ημέρες

Η Apple σάς επιτρέπει ακόμη να επισημαίνετε όλα τα μηνύματα από έναν αποστολέα σε μια συγκεκριμένη ομάδα και, στη συνέχεια, να τα επαναφέρετε μαζικά στα εισερχόμενα της εφαρμογής iMessage με την επιλογή Ανάκτηση όλων στο κάτω μέρος.

Διαφορετικά, υπάρχει η δυνατότητα Διαγραφή όλων, εάν θέλετε να αδειάσετε τον κάδο πριν από την περίοδο προστασίας των 30 ημερών, ώστε να μην μπορεί κάποιος να διαβάσει όσα έχετε διαγράψει.

Σύμφωνα με την Apple “οι συνομιλίες δείχνουν τις ημέρες που απομένουν πριν από τη διαγραφή” και “μετά από αυτό το διάστημα, τα μηνύματα θα διαγραφούν οριστικά.” “Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 40 ημέρες”, αναφέρει, επομένως ο κανόνας των 30 ημερών μπορεί να αλλάξει.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ