Πώς να επενδύσετε στα απαραίτητα winter items για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

0
9

Μπότες, μποτάκια με επένδυση, snow boots, κασκόλ, γάντια, σκουφάκια και cozy παλτό αποτελούν τα must της σεζόν τώρα που οι ημέρες έχουν κρυώσει και οι χειμερινές εξορμήσεις στο βουνό ξεκινούν. Ανεξαρτήτως των τάσεων, οι μπότες που προσφέρουν «ζεστασιά» και απαράμιλλο στιλ, μαζί με τα κατάλληλα χειμερινά αξεσουάρ, δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

Τη λύση για ακόμη μία φορά μας δίνει το καλιφορνέζικο brand UGG, που για χρόνια έχει συνδυαστεί με την άνεση και την cozy αισθητική, ενώ αποτελεί ένα αγαπημένο σήμα το οποίο επιλέγουν εδώ και χρόνια τα it girls της μόδας.

Κάνοντας μία επίσκεψη λοιπόν στο πρώτο ομώνυμο κατάστημα της UGG στο Κολωνάκι, σας παρουσιάζουμε τα styles που προτείνουμε για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και πως να τα συνδυάσετε.

UGG

UGG

Αυτό τον χειμώνα νιώθουμε την «αίσθηση των UGG», μέσα από μια σειρά μοναδικών boot designs που ταιριάζουν σε όλα τα looks, όλες τις ώρες. Ξεκινάμε λοιπόν από τις διαχρονικές πλέον Classic Mini & Classic Mini Short, που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο για εύκολους συνδυασμούς. Συνδυάζονται εύκολα με ένα στενό τζιν ή κολάν και ένα oversized πουλόβερ για ένα casual, cozy look. Είτε με ένα μίντι ή μάξι φόρεμα και καλσόν για μία πιο θηλυκή πινελιά. Φυσικά μπορείτε να δοκιμάστε να βάλετε ένα μακρύ παλτό ή σακάκι πάνω από ένα πουλόβερ και ένα πιο φαρδύ παντελόνι για ένα κομψό ντύσιμο. Το μυστικό για να συνδυάσετε τέλεια τις Classic UGG σας; Layering looks που αποπνέουν άνεση και «ζεστασιά».

Ακολουθούν οι Snow Boots, καθώς οι πλέον χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπουν τις εξορμήσεις στα χιόνια και το βουνό. Φυσικά το «βαρύ» ντύσιμο & ο εξοπλισμός που επιβάλλεται λόγω των θερμοκρασιών, δεν σημαίνει ότι δεν σας επιτρέπει να είστε στιλάτες είτε κάνετε σκι είτε απολαμβάνετε μία έξοδο. Χαμηλά ή ψηλά (Classic Maxi Mini & Classic Maxi Ultra Tall), φορέστε τα αδιάβροχα Snow Boots σας με χειμωνιάτικα παλτό, παρκά ή puffer jackets με κολάν ή στενά jean που θα σας κρατήσουν ζεστές. Για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, μπορείτε να συνδυάσετε τις snow boots σας με φούστα και μακρύ πουλόβερ. Φυσικά συνδυάζονται εύκολα με τις ski ολόσωμες φόρμες ανεβαίνοντας στο χιονοδρομικό.

Εάν πάλι αναζητάτε μία Weather Boot που θα σας κρατήσει ζεστασιά και θα σας προστατέψει από τη βροχή ενώ κάνετε τις βόλτες σας, η UGG μας συστήνει τον κωδικό που θα λατρέψετε: Tο Ashton Addie μποτάκι κατασκευασμένο από αδιάβροχο δέρμα με σφραγισμένες ραφές για προστασία από την ελαφριά βροχή, που σας παρέχει διακριτική απαλότητα σε κάθε βήμα με την μάλλινη εσωτερική επένδυση που διαθέτει. Συνδυάζεται τέλεια με puffer jackets ή αδιάβροχο, κολάν και δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή.

Φυσικά για μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν θα μπορούσε να λείπει ένα cozy shearling παλτό το οποίο θα σας προσδώσει extra δόσεις στιλ. Το Gertrude teddy παλτό της UGG, αποτελεί το απόλυτο statement κομμάτι της σεζόν. Με έναν εντυπωσιακό γιακά και την ιδιαίτερη υφή με την υπογραφή UGG sherpa, προσφέρει άνεση και ζεστασιά ενώ σας κάνει να αισθάνεστε ανάλαφρη και άνετη. Ένα ευέλικτο παλτό με χαλαρή εφαρμογή που θα αποτελέσει βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας παραμένοντας διαχρονικό. Θυμηθείτε να προσθέσετε ένα καπέλο ή σκούφο, κασκόλ, γάντια και UGG earmuffs στο ντύσιμό σας για επιπλέον ζεστασιά και στιλ.

Κατάστημα UGG: Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1088 163
Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ