Σενάρια για Φαν Βέερτ και ΑΕΚ

0
40
Σενάρια για Φαν Βέερτ και ΑΕΚ

Η περίπτωση του Τομ Φαν Βέερτ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, μια και ο Ολλανδός φορ του ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της φετινής Super League, έχοντας πετύχει 17 τέρματα, και κάπως έτσι έρχεται στο προσκήνιο σενάριο περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα a-sports,gr, η ΑΕΚ φαίνεται πως εξακολουθεί να διατηρεί στη λίστα της τον Ολλανδό φορ, παρόλο που οι αλλαγές εκεί είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα.

«Ο Βόλος πέτυχε διάνα με τη μεταγραφή του, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και την επόμενη σεζόν. Το έχουν πάρει απόφαση οι διοικούντες πως με το κατάλληλο ποσό, τον δίνουν. Εάν η ΑΕΚ τα «σκάσει», τον κάνει δικό της. Φυσικά υπάρχει καμία ακόμη παράμετρος που υπογραμμίσαμε και στο θέμα του προπονητή. Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους Θεσσαλούς μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην κάθε περίπτωση. Αλλά όσο βρίσκεται η υπάρχουσα διοίκηση, ο δίαυλος επικοινωνίας με την ΑΕΚ είναι ορθάνοιχτος» αναφέρει επίσης το ίδιο δημοσίευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή