«Σε λίγο κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους…»

0
18
«Σε λίγο κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους…»

Από τις πρώτες ειδήσεις στη χώρα είναι από χθες η επίθεση που δέχθηκαν δύο αστυνομικοί στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην πλατεία του Φρουρίου με 20 και πλέον άτομα να τους στέλνουν στο νοσοκομείο, ωστόσο το άτομο εξαιτίας του οποίου ξεκίνησαν όλα, συνελήφθη και πρόκειται για 35χρονο Έλληνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς πολύ σύντομα θα ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση των είκοσι και πλέον ατόμων έγινε σε δύο αστυνομικούς στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας 35χρονος επιβαίνων σε ποδήλατο εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινούταν πέριξ χώρου πλατείας της πόλης, ακινητοποιώντας το με το ποδήλατό του.

Παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο Έλληνας αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς. Κατά την ακινητοποίησή του, ομάδα 20 περίπου άγνωστων μέχρι στιγμής, ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο 35χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, σημείωσε: «Πάνω από 20 άτομα επιτέθηκαν σε περιπολικό της άμεσης δράσης στην καρδιά της Λάρισας όταν οι συνάδελφοι προσπαθούσαν να συλλάβουν ένα άτομο για να το προσαγάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα. Χάρη στον επαγγελματισμό και στην τύχη δεν συνέβη το χειρότερο.  Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τους αστυνομικούς. όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να προχωρήσουν στην σύλληψη του ατόμου.

Πλέον γίνεται προσπάθεια από την Ασφάλεια να ταυτοποιηθούν κάποια άλλα άτομα, και θεωρώ ότι θα έχουμε σύντομα ταυτοποιήσεις και άλλων ατόμων.

Στη Λάρισα δεν χωράνε τέτοια πράγματα, σε λίγο κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους διαβαίνοντας το κατώφλι του εισαγγελέα».

Οι φωτογραφίες από την επίθεση, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας:

Πηγή: onlarissa.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή