ΣΚΟΠΕΛΟΣ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΕΠ-ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

0
21
KEP

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ–ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ        

ΠΡΟΣ : Δήμαρχο κ. Περίσση   

 ΚΟΙΝ.: Τμήμα Διοικητικού  

Κύριε Δήμαρχε,                                                                                    

Πρόσφατα εκδόθηκε με τεράστια καθυστέρηση, αφού η διαδικασία σερνόταν κυριολεκτικά από την προηγούμενη κυβέρνηση στις αρχές του 2019, η Προκήρυξη 7Κ/2021, για 144 προσλήψεις σε ΚΕΠ της χώρας, που μάλιστα περιελάμβανε μέριμνα για τους νησιωτικούς Δήμους.

Σύμφωνα με ερωτήματα που δεχθήκαμε από ενδιαφερομένους υποψηφίους, αλλά και κατά καιρούς ενημερώσεις της τέως δημοτικής αρχής, για τον Δήμο μας είχε κατανεμηθεί μία (1) θέση, που θα κάλυπτε τα τεράστια κενά (50%) στη στελέχωση των υπηρεσιών (Γραφεία Σκοπέλου και Γλώσσας), που θεωρούνται πρώτης γραμμής για την εξυπηρέτηση των κατοίκων σε ευρύτατο φάσμα αρμοδιοτήτων.

Επειδή δεν είμαστε «χτεσινοί», γνωρίζουμε ότι στον ΟΕΥ του Δήμου υπάρχουν δύο (2) θέσεις κενές και οι υπηρετούσες υπάλληλοι δεν μπορούν ούτε «να αρρωστήσουν» πλέον, καθώς ο όγκος διεκπεραίωσης αιτημάτων έχει αυξηθεί δραματικά, ειδικά  εν μέσω πανδημίας και έναρξης τουριστικής σεζόν.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

-Ποια είναι η άποψη της Δημοτικής Αρχής και σε ποιες ενέργειες θα προβεί για τη στελέχωση των ΚΕΠ;

Με την παρούσα, αιτούμαστε τη χορήγηση από την αρμόδια Υπηρεσία τυχόν σχετικής αλληλογραφίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010,  ή τη δημοσίευσή της στα τοπικά σάιτ, όπου αποστέλλεται και η ερώτησή μας,  ή μαζί με την αποστολή της πρόσκλησης για το  επόμενο  Δημοτικό Συμβούλιο, για να σχηματίσει γνώμη το Σώμα και να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Σκόπελος, 01-06-2021

                                          ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

                                          -ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 

                                          -ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΙΟΣ 

                                         -ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

                                         -ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ