Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες μέρες αφότου έλεγε ότι δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα

0
7

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 18χρονη Κάρα Σαντορέλι από την Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες μέρες αφότου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο έλεγε ότι δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο ατύχημα.

Η άτυχη κοπέλα πέθανε ακαριαία, όταν όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με το δικό της ΙΧ στον αυτοκινητόδρομο 29, στην κομητεία Escambia της Φλόριντα, στις 17 Μαρτίου.

Η έφηβη, η οποία είχε περισσότερους από 44.000 ακόλουθους στο TikTok, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο έξι ημέρες πριν από το δυστύχημα, το οποίο μετά την είδηση του θανάτου της έχει ξεπεράσει τις 15 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια έχουν κατακλύσει χρήστες της πλατφόρμας που γράφουν «αναπαύσου εν ειρήνη»

«Όταν προσπαθούν να με πουν κακή οδηγό, αλλά δεν έχω χτυπήσει ποτέ άνθρωπο ή άλλο αυτοκίνητο», έγραφε η Σαντορέλι σε βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να κάθεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με την περίπολο αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα, ο οδηγός του σεντάν που χτύπησε την 18χρονη οδηγούσε στο λάθος ρεύμα, προτού συγκρουστεί με το αμάξι της άτυχης Κάρα.

Μετά την πρόσκρουση, τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά, με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί να πεθάνουν στο σημείο.

Σύμφωνα με τη νεκρολογία της, η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok, όπου της άρεσε να αναρτά βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η μητέρα της Κάρα συγκλονίζει με την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την επιβεβαίωση του θανάτου της κόρης της: «Σ’ αγαπώ Κάρα. Ο Θεός με ευλόγησε με τη γέννησή σου», έγραψε η Λέισι ΜακΛάφλιν.

Το λύκειο Northview όπου φοιτούσε η άτυχη κοπέλα εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της νεαρής μαθήτριας, η οποία σε λίγους μήνες θα αποφοιτούσε.

«Αγκαλιάζουμε σφιχτά τις όμορφες αναμνήσεις που μας άφησε. Το όμορφο χαμόγελό της και το ευγενικό της πνεύμα θα συνεχίσουν να είναι στις καρδιές των φίλων και των συμμαθητών της», δήλωσαν εκπρόσωποι του σχολείου.

Η κοπέλα παράλληλα με το σχολείο εργαζόταν σε ένα εστιατόριο, το οποίο επίσης έκανε μία ανάρτηση για τον θάνατό της.

«Αν δεν γνωρίζατε την Κάρα, χάσατε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο, που αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας», έγραψε το εστιατόριο.

«Θα σε θυμόμαστε πάντα και γνωρίζουμε ότι μπορούσες να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη όλων, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές!», ανέφερε επίσης η ανάρτηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Μαρτίου, ενώ το Σάββατο 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στην παραλία Pensacola, στην μνήμη της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή