Σκόπελος: Έναρξη εμβολιασμός έναντι του κορονοϊού από 18 έως 59 ετών για των κατοίκων του νησιού…

0
241
Embolio Pfizer

Πράσινο φως άναψε το Υπουργείο Εσωτερικών σε αίτημα του Δήμου Σκοπέλου για τον εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκοπέλου, δημότες ηλικίας από 18 έως 59 ετών θα μπορούν να εμβολιαστούν έναντι του κορονοϊού εφόσον είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είτε Ελληνες είτε αλλοδαποί.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο εμβολιασμός θα γίνει στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με ραντεβού.

Τα στοιχεία εγγραφής στους εμβολιαστικούς καταλόγους είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας. Για τους δημότες που διαμένουν στην κοινότητα Σκοπέλου η εγγραφή θα γίνεται καθημερινά στο Κέντρο Κοινότητα ή στο ΚΕΠ σε ώρες λειτουργίας (Κ.Ε.Π. Σκοπέλου 2424029064, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου 2424023294).

Για τους δημότες που διαμένουν στη Γλώσσα η εγγραφή θα γίνεται στο ΚΕΠ Γλώσσας (2424034480) και για τους δημότες του Νέου Κλήματος στην αντιδήμαρχο Κουκορίνη –Φύβγα Σταματούλα (6983717851).

Ο δήμος ευελπιστεί στην ανταπόκριση των δημοτών με στόχο να καταστεί το νησί COVID- free ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ