Σοβαρή καταγγελία για ογκολόγο – «Μας εξαπάτησε και πήρε 10.000 €»

0
18
Σοβαρή καταγγελία για ογκολόγο – «Μας εξαπάτησε και πήρε 10

Η καταγγελία της προκαλεί αίσθηση. Όπως υποστηρίζει, ογκολόγος στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, τους εξαπάτησε για ένα δήθεν φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ…

Ο ογκολόγος που εργάζεται στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη καλείται να απαντήσει. Σύζυγος καρκινοπαθούς τον καταγγέλλει για εξαπάτηση και πιο συγκεκριμένα για 10.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να του δώσει. Η γυναίκα υποστηρίζει πως ο γιατρός εκμεταλλεύτηκε την αγωνία και παγίδεψε τόσο εκείνη, όσο και τον σύζυγό της.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η σύζυγος καρκινοπαθούς από την Θεσσαλονίκη, την οποία έκανε γνωστή μέσα από τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την κ. Μεταξούλα Βασιλείου, ογκολόγος γιατρός από το Θεαγένειο Νοσοκομείο φέρεται να τους ζήτησε 10.000 ευρώ για να του φέρει φάρμακο από την Αμερική.

Ο εν λόγω γιατρός που παρακολουθούσε τον ασθενή τα τελευταία τρία χρόνια τους ζήτησε να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο. Ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία επικοινώνησε με τον γιατρό. Στην συνομιλία τους παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο η αντίδραση του γιατρού, όσο και του νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, που εργάζεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή