Στην έκτη θέση μεταξύ των 300 της Βουλής ο Χρήστος Μπουκώρος

0
21
Xristos Mpokoros

Στην πρώτη δεκάδα των πιο δραστήριων βουλευτών του Κοινοβουλίου κατατάσσεται ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του παρατηρητηρίου της Βουλής «Vouliwatch».

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μπουκώρος καταλαμβάνει την έκτη (6η) θέση μεταξύ των τριακοσίων (300) βουλευτών της Βουλής, σύμφωνα με τον επίσημο στατιστικό απολογισμό κοινοβουλευτικού ελέγχου για τη Δ’ Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Περιόδου, η οποία αφορά στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τα ίδια επίσημα στοιχεία, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. βρίσκεται στη δεύτερη (2η) θέση μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δραστηριότητα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο τη Μαγνησία, όσο και τη χώρα γενικότερα, μέσα από την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, καταθέτοντας ερωτήσεις, επίκαιρες ερωτήσεις, επερωτήσεις και αναφορές.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη δεκάδα των πιο δραστήριων βουλευτών του Κοινοβουλίου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβάνονται κατά σειρά: ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου στην πέμπτη (5η) θέση, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος στην έκτη (6η) θέση, ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης στην όγδοη (8η) θέση και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας στη δέκατη (10η) θέση.

Βάσει των στατιστικών στοιχείων, το υπουργείο που δέχεται τις περισσότερες ερωτήσεις είναι το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ακολουθούν το Προστασίας του Πολίτη, το Υγείας και το Αγροτικής Ανάπτυξης.

thenewspape

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ