«Στις δεύτερες εκλογές θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ» – Τι λέει ο Πέτσας για μετεκλογικές συνεργασίες

0
4
«Στις δεύτερες εκλογές θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ» – Τι λέει ο Πέτσας για μετεκλογικές συνεργασίες

Στο θέμα των εκλογών και σε πιθανές συνεργασίες αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα.

«Στην πρώτη εκλογική διαδικασία η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθούν υψηλότερα από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ», προέβλεψε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον Ant1 ενώ τοποθετήθηκε για σε πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες.

Μετεκλογικές συνεργασίες
Ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ καθώς «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας».

Εκτίμησε δε, ότι «η πολιτική Ανδρουλάκη οδηγεί σε συρρίκνωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και επίσης σε μια πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα ευνοήσει αυτά τα δυο κόμματα».

Ερωτηθείς ειδικά για το κόμμα του κ. Κασιδιάρη είπε ότι η άποψη του είναι πώς «οι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να συμμετέχουν στις εκλογές».

Σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες του κ. Πολάκη για τη βουλευτή της ΝΔ, Άννας Ευθυμίου, είπε ότι «δεν πρέπει να φτάσουμε σε σημείο κανιβαλισμού. Η κυρία Ευθυμίου έδωσες τις εξηγήσεις που χρειαζόντουσαν».

Αναφορικά με την ακρίβεια, την χαρακτήρισε το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα της κοινωνίας και με το Market Pass όπως είπε, «η κυβέρνηση επιχειρεί να ισοφαρίσει τις επιπτώσεις του πληθωρισμού σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων».

Κληθείς να σχολιάσει τα επιδόματα που δίνει η Κυβέρνηση όταν η ΝΔ ως αντιπολίτευση τα καταδίκαζε, είπε ότι «τα επιδόματα είναι θεμιτά όταν είναι στοχευμένα και έχουν μικρή χρονική διάρκεια ως αντίβαρο όταν η αγορά δεν λειτουργεί ομαλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή