Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ο Αλ. Μεϊκόπουλος

0
11
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ο Αλ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείου στο Βελεστίνο επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε συνέχεια του Μαραθωνίου Αγάπης & Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

«Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και τη φετινή εορταστική περίοδο, αλλά και όλο το χρόνο, με ανθρωπιά και σεβασμό της αξιοπρέπειάς τους» τόνισε ο Βουλευτής.
Παράλληλα συνομίλησε με τη συντονίστρια των κοινωνικών δομών του Δήμου κ. Χασιώτη Αντωνία, την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας και εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι, αν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση, βρίσκονται «στον αέρα» μετά τα οριστικά αποτελέσματα της νέας προκήρυξης μη γνωρίζοντας τι τους επιφυλάσσει ο νέος χρόνος.


Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, προκειμένου να ευχηθεί στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, όπου διαπίστωσε ότι το μισό Κέντρο Υγείας ήταν χωρίς ρεύμα από χθες το βράδυ λόγω βλάβης στα ηλεκτρολογικά. Εργαζόμενοι, γιατροί και ασθενείς έμειναν χωρίς θέρμανση, ενώ η 5η Υγειονομική Περιφέρεια τους παρέπεμψε στην τεχνική εταιρεία – ιδιώτη, με την οποία έχει κάνει σύμβαση, η οποία εδρεύει με τους τεχνικούς της…στην Αθήνα.

«Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου στους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου και των πέριξ περιοχών χάριν, πρωτίστως και κυρίως, στην προσωπική εργασία των ανθρώπων του που υπηρετούν σε όλες τις θέσεις. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που είναι εδώ 365 ημέρες το χρόνο κάνοντας τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς» ανέφερε ο Αλ. Μεϊκόπουλος ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή