Στο Νοσοκομείο δύο μέλη πληρώματος του «Εξπρές Σκιάθος»

0
17
Hellenic Seaways

Ατύχημα με απολογισμό τρεις τραυματίες, έγινε νωρίς σήμερα το βράδυ στο λιμάνι του Βόλου, κατά τη διάρκεια φόρτωσης βαρελιών με ναυτιλιακά λιπαντικά στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στις 8 το βράδυ κατά τη διάρκεια φόρτωσης των λιπαντικών στο πλοίο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασε το ένα από τα συρματόσχοινα που κρατά τον καταπέλτη του πλοίου.

Την ώρα εκείνη βρισκόταν πάνω στον καταπέλτη μια ξύλινη παλέτα με έξι βαρέλια λιπαντικού και τα δύο μέλη του πληρώματος του «Εξπρές Σκιάθος» και στο λιμάνι ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου που μετέφερε τα βαρέλια.
Λόγω του συρματόσχοινου που κόπηκε, ο καταπέλτης μετακινήθηκε απότομα, με αποτέλεσμα να πέσουν τα βαρέλια και τα δύο μέλη του πληρώματος και να τραυματιστούν.

Το ένα μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε στο γόνατο και στο στήθος και το δεύτερο στη φτέρνα τον δεύτερο, η ξύλινη παλέτα έσπασε και από τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρά στο φρύδι ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου.
Τα δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

magnesianews

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ