Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

0
22

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά. Σύμφωνα με την Wall Street Journal (WSJ) ανάμεσά τους βρίσκονται κολοσσοί όπως η Bank of America, η JP Morgan Chase και η Wells Fargo.

Αυτή η νέα υπηρεσία πρόκειται να εκτελεστεί από την Early Warning Services (EWS), την ιδιοκτήτρια της τρέχουσας υπηρεσίας μεταφοράς Zelle. Η νέα λύση σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και θα είναι ένα εντελώς ξεχωριστό προϊόν από την ίδια τη Zelle.Πηγές αναφέρουν ότι το πορτοφόλι θέλει να κερδίσει και το PayPal, καθώς είναι μια από τις εταιρείες Big Tech που έχει γίνει βασικό στοιχείο για τις διαδικτυακές πληρωμές. Οι μεγάλες τράπεζες εμφανίζονται “εκνευρισμένες” με την παρουσία εταιρειών με αξιόπιστα, ανταγωνιστικά προϊόντα.

Αρχικά η νέα υπηρεσία θα υποστηρίζει Visa και Mastercard και θα είναι εξοπλισμένη να στηρίξει 150 εκατομμύρια πελάτες. Εάν η υπηρεσία αποδειχθεί δημοφιλής μετά την κυκλοφορία, θα προστεθούν νέες δυνατότητες, όπως οι άμεσες πληρωμές από τις τράπεζες προς τους εμπόρους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ