Στ. Περίσσης: Η καλύτερη διαφήμιση για τα νησιά να μείνουν «καθαρά» από τον ιό

0
25
Stamatis Perisis (1 Of 1)

Ένα μήνυμα –παρότρυνση, με απλή αλλά άμεση γλώσσα, απευθύνεται, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε κοινωνικό δίκτυο, στους πολίτες, ο δήμαρχος Σκοπέλου Στ. Περίσσης, τονίζοντας ότι, τελικά, «η μεγαλύτερη διαφημιστική προβολή τόσο για την Σκόπελο όσο και για όλα τα νησιά, είναι να μείνουμε «καθαροί» απ΄τον κορωνοϊό».
Όπως σημειώνει συγκεκριμένα, «θέλω να καταλάβουμε όλοι αφού όλων σχεδόν το εισόδημα εξαρτάται από τον τουρισμό τι σημαίνει προστασία των νησιών μας από τον κορωνοϊό και γιατί πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας τα νησιά μας να μείνουν καθαρά από τον κορωνοϊό.
Πρώτο θα είμαστε υγιείς όλοι μας και αύριο . Δεύτερο με αυτό τον τρόπο αποκτούμε το δικό μας διαφημιστικό «Μπαζούκας» .
Αυτό για φέτος τουλάχιστον, θα είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική προβολή ούτε η θάλασσα, ούτε οι παραλίες, ούτε το περιβάλλον μας, αλλά το ότι θα μείνουμε καθαροί από τον ιό. Αν αυτό το καταφέρουμε μπορούμε να ελπίζουμε και για φέτος.
Αυτό ας γίνει για το σύμπλεγμα των Σποράδων και η βασική διαφημιστική προβολή του ΕΟΤ σε παγκόσμιο επίπεδο.
Από εμάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και την τύχη αυτή ας ευχηθούμε να την έχουμε.
Επομένως ο αγώνας που κάνουμε για την υγεία μας σήμερα ταυτόχρονα είναι και αγώνας για το αύριο για την οικονομία των νησιών μας. Αγάντα να φάμε το γάιδαρο και για την ουρά βλέπουμε πάλι, θα βγούμε νικητές και στους δυο στόχους μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ