Συνάντηση Μαραβέγια με στελέχη της «Δίοδος ΑμΚΕ»

0
21
Συνάντηση Μαραβέγια με στελέχη της «Δίοδος ΑμΚΕ»

Για τη διεκδίκηση μονάδας ψυχοκοινωνικής υγείας στη Μαγνησία

Συνάντηση με στελέχη της εταιρείας «Δίοδος ΑμΚΕ», είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη δημιουργία 79 νέων μονάδων ψυχοκοινωνικής υγείας σε όλη τη χώρα στο άμεσο μέλλον. Η «Δίοδος ΑμΚΕ» είναι μια αστική, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εταιρεία, που λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2005 στον Βόλο, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε άτομα με χρόνιες ψυχικές παθήσεις.

Ειδικότερα, τον βουλευτή επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο κοινωνικός λειτουργός Απόστολος Αθανασίου και η ψυχολόγος Θεοδώρα Γεωργατζή, εκπρόσωποι του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης «Κανείς μόνος απέναντι στον COVID-19», που υλοποιεί η «Δίοδος ΑμΚΕ». Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προοπτική διεκδίκησης από την εταιρεία της δημιουργίας κινητής μονάδας ψυχοκοινωνικής υγείας παιδιών και εφήβων στο Νομό Μαγνησίας. Όπως τονίστηκε, η λειτουργία μιας νέας τέτοιας δομής είναι ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη όχι μόνο για τη Μαγνησία, αλλά ευρύτερα για τη Θεσσαλία και την κεντρική Ελλάδα.

Ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε να διερευνήσει τις δυνατότητες υλοποίησης της πρότασης και, ταυτόχρονα, να στηρίξει με κάθε τρόπο την υλοποίηση του προγράμματος «Κανείς μόνος απέναντι στον COVID-19», ώστε ακόμα περισσότεροι πολίτες της Μαγνησίας, που έχουν ανάγκη υποστήριξης, να λάβουν γνώση των προσφερόμενων δωρεάν υπηρεσιών του προγράμματος και να βοηθηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή