Συνεχίζει να κινείται για δανεικούς ο Ολυμπιακός Βόλου

0
10
Συνεχίζει να κινείται για δανεικούς ο Ολυμπιακός Βόλου

Αναζητά τις πιο προσιτές λύσεις στο μεταγραφικό πεδίο

Εξ αρχής η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου είχε πει ότι οι οικονομικές δυνατότητες είναι συγκεκριμένες και ότι με βάση αυτές θα συνεχίσει να συνθέτει την ποδοσφαιρική ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ακόμη και όταν η περίπτωση Νταόπουλου δεν είχε θετική κατάληξη. Αυτό κάνει και τώρα, γι’ αυτό αναζητούνται πλέον εκείνοι οι παίκτες που ως δανεικοί θα θελήσουν να ενταχθούν στους «ερυθρόλευκους».

Σαφώς το κόστος ένταξης δανεικών παικτών σε μία ομάδα είναι μικρότερο, και επαφές έχουν γίνει και με την ΑΕΛ αλλά και με άλλες ομάδες. Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις και οι ομάδες με τις οποίες υπήρξαν συζητήσεις και ο Ολυμπιακός Βόλου συνάντησαν την άρνηση παικτών να μεταφερθούν από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική, έστω και αν στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία ούτε φέτος θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ στον Ολυμπιακό Βόλου υπό τη διαχείριση του έμπειρου Σάκη Θεοδοσιάδη θα μπορούσαν και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να προσφέρουν με τις ικανότητές τους αυτό που θέλει η ομάδα.

Για μεταγραφές ή για συμφωνίες με ελεύθερους παίκτες, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα κασέ έχουν ανέβει, και μάλιστα το ίδιο συμβαίνει πλέον και με τις προκαταβολές, καθώς στον θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια των επαγγελματικών κατηγοριών, τα χρέη και οι οφειλές από συλλόγους σε παίκτες έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Γι’ αυτό και οι παίκτες ζητούν υψηλές προκαταβολές, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι σε θέση να καλύψει υπερβολικές απαιτήσεις…

Mέσα σε όλα, υπάρχει και το φιλικό της Κυριακής 18/09 στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου, στο οποίο ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει από τους παίκτες του μία καλή εικόνα, ολοκληρώνοντας την έβδομη εβδομάδα της προετοιμασίας.

!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή