Τέλος το iPhone SE – Η Apple δεν θα κυκλοφορήσει τέταρτη γενιά

0
3
Τέλος το IPhone SE – Η Apple δεν θα κυκλοφορήσει τέταρτη γενιά

Η Apple ενημέρωσε τους προμηθευτές ότι έχει ακυρώσει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία ενός iPhone SE τέταρτης γενιάς το 2024, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Ο Kuo είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα ακυρωθεί ή θα αναβληθεί, αλλά τώρα πιστεύει χωρίς καμία αμφιβολία ότι η συσκευή έχει ακυρωθεί.

Σε μια ανάρτηση στο Medium, ο αναλυτής σημείωσε ότι η Apple σχεδίαζε να παρουσιάσει το πρώτο της εσωτερικό τσιπ 5G στο iPhone SE τέταρτης γενιάς, αλλά αυτό προφανώς δεν ισχύει πια αφού η συσκευή δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Αντίθετα, ο Kuo είπε ότι είναι πιθανό η Apple να συνεχίσει να βασίζεται στην Qualcomm για τσιπ 5G το 2024, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τη σειρά iPhone 16.

Ο Kuo εξήγησε ότι η Apple επρόκειτο να δοκιμάσει το τσιπ 5G στο iPhone SE προτού το διαθέσει σε μοντέλα iPhone 16 προκειμένου να διασφαλίσει ότι η απόδοσή του είναι επαρκής:

“Λόγω ανησυχιών ότι η απόδοση του εσωτερικού τσιπ μπορεί να μην είναι ανάλογη με της Qualcomm, η Apple σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει το τσιπ το 2024 και να αφήσει το iPhone SE 4 να το υιοθετήσει πρώτα και να αποφασίσει εάν θα το αφήσει το iPhone 16 χρησιμοποιεί το τσιπ του ανάλογα με την κατάσταση ανάπτυξης του iPhone SE 4. Ωστόσο, η ακύρωση του iPhone SE 4 έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες η Qualcomm να παραμείνει ο αποκλειστικός προμηθευτής τσιπ για τη νέα σειρά iPhone 16 2H24.”

Το iPhone SE τρίτης γενιάς κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και διαθέτει το μόντεμ Snapdragon X57 της Qualcomm για 5G. Τα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να χρησιμοποιούν το μόντεμ Snapdragon X70, ενώ τα μοντέλα iPhone 16 ενδέχεται να χρησιμοποιούν το Snapdragon X75 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ