Ταξιάρχης Κούντριας και Γιάννης Τσούκας τραγουδούν Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Στόκα, Πάριο…

0
34
Ταξιάρχης Κούντριας και Γιάννης Τσούκας τραγουδούν Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Στόκα, Πάριο…

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στη “Θεατρίνη”

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00 και στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών “Θεατρινή”, ο Ταξιάρχης Κούντριας και ο Γιάννης Τσούκας μοιράζονται τη σκηνή προσφέροντας συγκίνηση αλλά και διασκέδαση. Ένα μουσικό πρόγραμμα από τον Σαββόπουλο, στο Μαχαιρίτσα, τον Στόκα ως τη Μαρινέλλα, τη Βάνου, τον Πάριο κ.α. Για όλα εκείνα που χορέψαμε ξέφρενα, αφιερώσαμε με δάκρυα στα μάτια αλλά και μας έκαναν να νοσταλγήσουμε.

Ο Ταξιάρχης Κούντριας, ο Βολιώτης σολίστ, διαγράφει με επιτυχία τη δική του πορεία. Διδάσκει και παίζει κλασική κιθάρα ενώ έχει βραβευτεί σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει τη δική του μπάντα με τίτλο AppARTία ενώ παράλληλα ηχογραφεί και τη δική του δισκογραφία.

Ο Γιάννης Τσούκας, με καταγωγή επίσης από το Βόλο, στα πρώτα του βήμα στο χώρο του τραγουδιού αφού ως τώρα τραγουδούσε ως ηθοποιός σε επιθεωρήσεις και μουσικές παραστάσεις με τη Σοφία Βόσσου να ‘ναι από τους πρώτους που τον εμπιστεύτηκαν στο πλάι τους.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Μάριος Καραμπότης, με καταγωγή από την Αθήνα. Ο 25χρονος πιανίστας που την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα τις ζήλευαν πολλοί. Στη φαρέτρα των συνεργασιών του γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώ έχει βρεθεί σε πολλά από τα μιούζικαλς που έχουν ανέβει στην Ελλάδα.

Μια βραδιά με μεγάλες συγκινήσεις, το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00.

Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών “Θεατρίνη” Πλάτωνος 20, Μεταμόρφωση, Βόλος.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και τα καταστήματα Public, Ογλ 28, Βόλος.

Πηγή