Τα φορέματα, οι φούστες και τα παντελόνια που δείχνουν φανταστικά με knee-high μπότες

0
23
Τα φορέματα, οι φούστες και τα παντελόνια που δείχνουν φανταστικά με Knee High μπότες

Οι knee-high μπότες επανέρχονται κάθε φθινόπωρο στη ζωή και στη ντουλάπα μας και είναι εκεί για εμάς όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν. Όσο κι αν τις αγαπάμε, όμως, συχνά βρίσκουομε το styling τους λίγο δύσκολο. Ναι, φαίνονται υπέροχες κάτω από floaty φορέματα, αλλά ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε τις επιλογές μας. Έτσι, κατευθύνθηκα στο Instagram και άρχισα να αποθηκεύω τις αγαπημένες μου εμφανίσεις με μπότες μέχρι το γόνατο.

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σου. Εάν, λοιπόν, κι εσύ αναρωτιέσαι με τι να φορέσεις τις knee-high μπότες σου, κάνε scroll down για την απάντηση.

Κολάν

Εάν, όπως εγώ, αγαπάς το look παντελόνι-μέσα-από-μπότες σε άλλα άτομα, αλλά αναζητάς μια εύκολη λύση για να το δοκιμάσεις, επίτρεψε μου να σου παρουσιάσω τον συνδυασμό κολάν και μπότες μέχρι το γόνατο. Η επιλογή μιας ασπρόμαυρης παλέτας δε, εξυψώνει αμέσως όλο το σύνολο.

Mini φόρεμα

Τα mini ήταν παντού στις πασαρέλες φέτος, με αμέτρητους σχεδιαστές να τα συνδυάζουν με μπότες μέχρι το γόνατο. Το καταλαβαίνω, όντως προσθέτει ένα cool, casual vibe σε ένα mini φόρεμα που διαφορετικά θα μπορούσε να φαίνεται ultra glam.

Skinny τζην

Μόλις κατακτήσεις την τέχνη του styling κολάν και μπότες μέχρι το γόνατο, μπορείς να πας στο επόμενο επίπεδο που είναι το στενό skinny τζην. Το πιο χοντρό ύφασμα είναι ιδανικό για τις πιο δροσερές ημέρες, ενώ η σιλουέτα του θα γλιστρήσει με ευκολία κάτω από τις περισσότερες high-knee boots.

Φόρεμα με σκίσιμο

Το πιθανότερο είναι ότι, αν μόλις αγόρασες ένα νέο ζευγάρι μπότες, θα θέλεις να το επιδείξεις σε κάθε ευκαιρία. Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις με ένα φόρεμα με σκίσιμο στους μηρούς που δείνει σε όλους την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στις μπότες σου σε κάθε βήμα;

Tailored παντελόνι

Σωστά. Οι fashionistas βάζουν ακόμη και τα tailored παντελόνια τους μέσα από high-knee μπότες και εκπλήσσομαι με το πόσο μου αρέσει αυτή η εμφάνιση. Αναζήτησε απαλά υφάσματα που θα διπλώνουν πιο τακτοποιημένα κάτω από τις μπότες σου.

Mini φούστα

Για μια κομψή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνδύασε μια mini φούστα που συνήθως θα φορούσες σε μία νυχτερινή έξοδο με ένα ζευγάρι ογκώδεις ίσιες μπότες μέχρι το γόνατο. Ένας συνδυασμός που εμφανιζόταν συνέχεια στο scroll down μου στο Instagram.

Μαλακό τζην

Αν το στενό τζην δεν είναι του γούστου σου, τότε να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να πετύχεις το look και με ένα straight-leg τζην. Όπως και με τα tailored παντελόνια, αναζήτησε τα πιο μαλακά τζην που μπορείς να βρείς και μπότες με ελαφρώς φαρδύτερη φόρμα. Ένα ζευγάρι μοντέρνες καουμπόικες μπότες θα λειτουργήσουν τέλεια!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ