Άγαλμα του Steve Jobs θα μπει στον National Garden of American Heroes

0
21
Άγαλμα του Steve Jobs θα μπει στον National Garden Of American Heroes

Steve Jobs Statue at National Garden of American Heroes

Ο Steve Jobs αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μορφές και προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Apple. Γι’ αυτό, και η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να τοποθετήσει ένα άγαλμα προς τιμή του, στον National Garden of American Heroes.

Θα τιμηθεί για τη συμβολή του στο αμερικανικό όνειρο

Σύμφωνα με μία εντολή την οποία έχει υπογράψει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα κατασκευαστεί ένας κήπος ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στους θρύλους του παρελθόντος της Αμερικής. Ένας εκ των θρύλων είναι και ο Steve Jobs.

Η εντολή αναφέρει ότι κάθε άτομο το οποίο θα τιμηθεί στον National Garden of American Heroes έχει επιλεγεί για τη συμβολή του στο Αμερικανικό πνεύμα, την τόλμη, την αριστεία, τη δράση, την αυτοπεποίθηση, την πίστη, και την αγάπη. Όλοι τους, έχουν εκπλήξει τον κόσμο με την τεράστια δύναμη και συνέβαλαν στην ευγενή ιστορία της Αμερικής, τα καλύτερα κεφάλαια της οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Εκτός από τον Steve Jobs, η λίστα περιέχει πολλά μεγάλα ονόματα, όπως οι Emily Dickinson, Walt Disney, Aretha Franklin, Jesse Owens, Miles Davis, Rosa Parks, Nikola Tesla, John Wayne, Martin Luther King Jr., και αρκετοί πρώην αμερικανοί Πρόεδροι.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ