Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

0
20
Έρχεται νέο Smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp)

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand. Όπως μας ανακοίνωσε η εταιρεία, η αποκάλυψη του νέου smartwatch θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για παγκόσμιο launch event, το οποίο θα μεταδοθεί ψηφιακά.

Φαίνεται πως το νέο smartwatch της πρώην Amazfit θα έρθει με στρόγγυλο σχεδιασμό, όπως τα παραδοσιακά smartwatch, ενώ βλέπουμε πως θα έχει μεταλλικό σώμα και δερμάτινο λουράκι. Επίσης, βλέπουμε καθαρά τρία πλήκτρα στα πλαϊνά, με ένα να αχνοφαίνεται στο κάτω μέρος, αν και δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πρώτα smartwatch του Zepp brand, τα οποία είχαν μόλις ένα πλήκτρο.

Επίσης, τα πρώτα Zepp E είχαν κυκλοφορήσει σε στρόγγυλο αλλά και σε τετράγωνο σχεδιασμό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Προς το παρόν βλέπουμε μόνο τον πρώτο σχεδιασμό στο teaser του νέου έξυπνου ρολογιού, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπάρχει και άλλη έκδοση. Το event θα προβληθεί μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ