Έρχονται MacBook Pro χωρίς Touch Bar, με νέο σχεδιασμό και MagSafe;

0
14
Έρχονται MacBook Pro χωρίς Touch Bar, με νέο σχεδιασμό και MagSafe;

Έρχονται MacBook Pro χωρίς Touch Bar, με νέο σχεδιασμό και MagSafe;

Φαίνεται πως τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών θα αφήσουν πίσω το Touch Bar, όμως θα έρθουν με φρέσκο σχεδιασμό και με την επιστροφή του MagSafe. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για τα επερχόμενα μοντέλα, τα οποία αναμένεται να έχουν στο εσωτερικό τους Apple SoC.

Σύμφωνα με τον Kuo, τα επερχόμενα MacBook pro θα έχουν πιο “τετραγωνισμένο” σχεδιασμό, μία φυσική εξέλιξη βέβαια μετά τα iPad Pro και τα νέα iPhone 12. Επιπλέον, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η επιστροφή του MagSafe connector, ο οποίος μας άφησε από το 2017 με το τελευταίο MacBook Air χωρίς Retina οθόνη.

Βέβαια, δε ξέρουμε σε τι μορφή θα δούμε τον εν λόγω φορτιστή, καθώς μπορεί να επιστρέψει ως ασύρματος, όπως είδαμε στα νέα iPhone. Ακόμα πιο περίεργο βέβαια είναι το γεγονός ότι θα δούμε περισσότερα ports, κάτι που ήθελαν εδώ και χρόνια οι κάτοχοι MacBook Pro.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την πηγή, λέμε αντίο και στο OLED Touch Bar, με φυσικά πλήκτρα να παίρνουν τη θέση του. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε πως θα το παρουσιάσει η Apple, όμως για κάποιους χρήστες είναι μία ευχάριστη… αφαίρεση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ