Έρχονται remake των Pokemon Diamond και Pearl στο Nintendo Switch;

0
31
Έρχονται Remake των Pokemon Diamond και Pearl στο Nintendo Switch;

Έρχονται remake των Pokemon Diamond και Pearl στο Nintendo Switch;

Η Nintendo φαίνεται να θέλει να προσφέρει ένα ακόμα remake για τους φανατικούς των Pokemon, αυτή τη φορά με τα Diamond και Pearl στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ισπανικής ιστοσελίδας Centro, η εταιρεία θα ανακοινώσει τις δύο νέες εκδόσεις στις 27 Φεβρουαρίου.

Για όσους δε γνωρίζουν, 27 Φεβρουαρίου είναι η Pokemon Day, η οποία μάλιστα φέτος σημαίνει και τα 25 γενέθλια των πρώτων παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει στο Nintendo Game Boy. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα Pokemon Diamond και Pearl για το Nintendo Switch θα κρατήσουν τα περισσότερα στοιχεία τους από την αρχική τους έκδοση το 2016 για το Nintendo DS.

Βέβαια, οι πληροφορίες λένε πως οι τίτλοι βρίσκονται σε ανάπτυξη και δε γνωρίζουμε πότε θα τους δούμε στην αγορά. Πάντως, σίγουρα είμαστε έτοιμοι να επισκεφτούμε ξανά το Sinnoh Legion και να ζήσουμε ξανά την τέταρτη γενιά στο Nintendo Switch. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τον επόμενο μήνα λοιπόν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ