Αποκτήστε δωρεάν το Stranded Deep [Epic Games Store]

0
19
Αποκτήστε δωρεάν το Stranded Deep [Epic Games Store]

Περάσαμε πλέον στους τελευταίους τέσσερις δωρεάν τίτλους της χρονιάς από το Epic Games Store με το Stranded Deep. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι αύριο στις 18:00 από το κατάστημα της Epic, οπότε για να το αποκτήσετε πρέπει να μπείτε εδώ.

Αν και πρόκειται για Early Access παιχνίδι, το Stranded Deep σας βάζει στο ρόλο ενός επιζώντα από ένα αεροπορικό ατύχημα, κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Θα πρέπει να επιβιώσετε, χτίζοντας ένα καταφύγιο, αλλά και παλεύοντας με άγρια ζώα τόσο εκτός όσο και εντός της θάλασσας. Επίσης, θα πρέπει να αναζητάτε συνέχεια νέους πόρους για να παραμείνετε ζωντανοί.

Αποκτήστε δωρεάν το Stranded Deep [Epic Games Store]

Επειδή πρόκειται για Early Access παιχνίδι, υπάρχουν αρκετά ακόμα bugs αλλά και glitches, όμως είναι μία αρκετά καλή εμπειρία για να δοκιμάσετε, ειδικά τώρα που είναι δωρεάν. Μη ξεχνάμε ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα βλέπουμε καθημερινά ένα νέο παιχνίδι από το Epic Games Store.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ